- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
И ? Пречиш ли и к'во WoW фене ?![]()
Ashenvale ти сериозно ли си мислиш , че ще можеш да направиш 10 к мнения за 2 дни![]()
Пича сигурно може ако найстина стои по цял ден във форума![]()
абе не може.... тва и да се скъсаш от писане във всички раздели .. пак няма да можеш![]()
Знам ли ... неразбирам толкова много![]()
хиих.. ми то и аз не разбирам , ама просто така си мисляПървоначално написано от hheh
![]()
![]()
Ще ходите ли на море тая год ?
от май месец ходя
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Незнам ... да се надяваме , че да .. иначе ще се събираме на Шипково за 5-6дена прятели ноо от там дали ще фанем на някъде .. незнам![]()
ха дано ти станат плановете![]()
бууу , тииииииииииии аз искам като тебе
![]()
Казах го ей така ...
БТВ. В кофата има : 36975 теми. Ако в всяка една тема за 48 часа напиша по една точка, цифра или буква, или в поне 10 000 от тях ще станат ...
Ама нямам такива нерви, няма да издържа.![]()
каквото искаш това прави не ни занимавай с глупостите сиПървоначално написано от Ashenvale
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Не ти и трябва .. голям праз дали имаш 15151 или 100![]()
Аз имах доста ама темите се трият и мненята се махат явно незнам![]()
хах ..![]()
Айде на всички лека нощ аз лягам да си почина малко
![]()
![]()
![]()
лекаПървоначално написано от hheh
![]()
И аз лягам..
лека , мека и сладки сънчуфци на все![]()
![]()
![]()
![]()
бъдете добри и направете нов VOL на "Кефи ли ви аватарът на предишния" , че вече 224 страници е май![]()
лека и на теб Вани![]()
то на повечето теми трябва да се правят ама както и да е лека то и аз май ще лягам![]()
за кфо се дразниш пак ?