- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Темата на DaNGeRousLy !
уф, добре де
нали знаеш, че трябва да се регнеш 1во
пък
.. и във форума ли искаш да си мод, в чата.. или в сайта ?
може и да си ъплоъдер .. ала - бала .. некви такива екстри имам
ехх , то такова изпросено..Първоначално написано от DaNGeRousLy

не, бе .. просто не мисля, че става за нещо сайта.
пък и трябва да се направи .com или .net за по-лесно,
но не ми се дават пари. Пък и не си регната .. пък
сложих малкоПървоначално написано от DaNGeRousLy

Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Бягам, но не бягам за да избягам
не от тях, а срещу тях бягам !
Шуменски рап, бро ! ;д
чаооПървоначално написано от l0verch0y

Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не мога да те разбера, казах ти, че ще направя каквото искаш ..Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Ти не си регистрирана - няма как да стане, попитах те какво точно искаш - ти каза, че е изпросено .. и даа?
аз чак към 9,кфо да кажа
нищо не искам.. заеби все 1 не съм писала по темата ..Първоначално написано от DaNGeRousLy

чао някой друг ще заминава ли ?
наядох се сега ще пуша
мхм
мм не знам