- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нуждая се от помощ!!!
Може ли някой да ми помогне, като ми напише есе на английски на тема What goes around comes around или The basic characteristics features for a good teacher are... Огромно БЛАГОДАРЯ!!!
Не искаш ли малко множкоПървоначално написано от kr1s1to
![]()
Темите не са толкова трудни. Ако бях на твое място щях да избера втората. Какво би искал от един учител. Да е добър , да не е много строг , да е благ , да пише само шестици , да има чувство за хумор. Напиши го ! Помисли още...
It`s not so hard, really , trust me !![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Така е темите са лесни, но проблема е, че не ми се отдава английския език, а нямам избор и трябва да напиша някое от тези есета. А не мога
100% някой ще седне да ти напише есето...![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Има речници. Състава е като в българския език - Подлог - сказуемо.Първоначално написано от kr1s1to
Времената не вярвам да не ти ги пише в учебника , а и в интернет си басирам топките , че ги има прилежно написани в някой сайт, чакащ някой незнаещ пубер да го отвори![]()
Има ли желание , има и начин.
----------------------------------------------------------------------------------
Да приемем , че ти напиша есето, защото се занимавам с английски от много дълго време и за мен тези неща не са проблем. Но какво получаваш ти от цялата работа - една шестица , която дори не си заслужил. След време пак ще постнеш тема - трябва ми есе на еди каква си тема и някой друг ще ти я напише. Ти няма да научиш английски , но ще вземеш диплома с 5-ца да речем ,но същност ще си за 3-ка. Това е много нечестно. Някои да си късат гъ*а от учене , а ти да чакаш наготово есетата в някой тийн форум...
The hope dies lastПървоначално написано от marin4itu
![]()
![]()
![]()
![]()
Офф и вие сте. На думи е лесно. Ама вие представяте ли си,че има хора който разбират английския колкото вие математиката (ако ви е слаб предмет) И аз като теб ми е супер труден английския и не мога да ти помогна. Съжалявам.![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Да, но аз не пиша задачи по форумите с молбата - Решете ми гиПървоначално написано от Nestlee
А и не вярвам някой да седне да му пише есето...
Ами и аз не разбирам кой знае колко от МАТ,но с учене си изкарах 5ца за годината
Така,че сядай и учи!
С добро ти казвам купи си една граматика и един речник и сядай да учиш, защото без АЕ на никъде не си![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Точно....Първоначално написано от bebeemalko
За първото : What Goes Around Comes Around.
Believe me, its not a nice feeling. Some people only have themselves to care about, dont care what other people think..
I have had my fair shares in bad relationships! Dont you just think, i will egt you back at some point, sweetheart, dont worry.. But when do you? Does it ever come to the point when you can honestly say you are happy that you have got someone back for making you feel so low? Personally i think the answer is NO. Yeah sure, at first you might feel amazing 'I showed him/her.. now who is the one feeling hurt' but im reality in the long run, you only feel worse.
Is there really any need to make others feel as bad as you once felt, no matter how bad it was.
Let me tell you, i had someone cheat on me twice in one night, Yeah! ONE NIGHT, with two different people. Literally right in front of me. Disgusting! Call me stupid (i would call myself stupid) but i let it go, thought it might go away, but i didnt. And i think now that when something like that happens, you shouldnt sweep it under the carpet, it makes you feel bad in all your future relationships. It serioually sucks.
Just, when you think those 5 words 'what goes around comes around', think, not about the pig that done the dirty on you, but yourself, do you really want to have a bad experience hanging over you, Just to make yourself feel better for that short time. Sit back, relax, KARMA will make sure they get what they deserve.
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Сега кофти ли ти е,написаха му го!Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
![]()
Сега кофти ли ти е,написаха му го!![]()
![]()
![]()
И - едно е в училището да имаш 5, друго е да владееш английския, изобщо да ти се отдава. Защото ако става на въпрос и аз изкарах 5 в даскалото, но нямам самочувствие на много знаеща, защото не съм, въпреки ...
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !