- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса (поредната тема)
аз имам преси, но се зачудих за тази розовата.. това с пеперудата става ли хубаво ? .. а колкото до краденето.. как може да ви вземат приставките![]()
![]()
![]()
![]()
.. ние с моите приятелки като ни трябва нещо.. примерно на някоя и са се счупили приставките взима цялата преса на другата на заем и готово (някой преси са ни еднакви и понякога само приставките) и като си свърши работата си ги връща.. какви са тия простотии
..но по принцип проблем с приставките нямаме
защото всичките имаме по 4-5 преси и така.. като не нагрява някоя хубаво слагаме приставките на другата преса и готово
..
тази на ровента е мн хубава. аз я имам ,мн съм доволна.косата ми стои идеално права![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
na men su6to mi trqbva presa...i vidqh nqkude edna na braun 60lv.![]()
![]()
всъщност 0pAsNooosLaDkA, мисля че беше качила снимките, но Белисимата ми се видя една преса, тази, която имам.. тя беше 90 лв.Първоначално написано от Sunshin3
може би говорим за различни модели![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Слънце , не приставките .... цялата преса ми откраднаха на мен .. ама то да са ми крали само пресата ... хахах да не спамим на тема крадливи приятелки.. розовата преса изглежда яка аз си я поръчах днес ... да видим кога ще дойде и ще ви кажа как е що е ..
![]()
![]()
![]()
Няма вчера, има само сега! Сега те искам и то на мига!!!!
ужас.. какви са тия приятелкиПървоначално написано от plezlichkaaa
![]()
![]()
.. а колкото до пресата.. като я получиш моля те пробвай приставката с пеперудата и кажи хубаво ли става, защото и аз се замислям дали да не си я поръчам..
![]()
![]()
Като получиш пресата пробвай я дали изправя хубаво и ми пиши ЛС![]()
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
Дали изправя добре тази преса?
http://remington.bg/product/presa-za...emington-s1001
Аз имам тази розовата, хубава е.. както казаха някои- тежка е да, но пак си е хубаваПробвала съм приставката с пеперудите, нищо не се получава
но пък вафлите са хубави.
Моята преса е тази
имам я от година и половина, многооо съм доволна![]()
Първоначално написано от FuCKkK13
Естествено че ще я пробвам .. но с лак .. иначе се съмнявам да стане нещо ...
А приставката за изправяне .... нямам намерение да я докосвам ... такива преси правят само хубави фафли![]()
![]()
не изправят добре ... но това е мое мнение
![]()
![]()
Не ти ли стават пеперудите?Първоначално написано от zlatit0o
![]()
При мен се получават, просто става форма на пеперудка в/у изправен кичур коса...
Първоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
може ли да си направиш една пеперудка и да я снимаш моля те.. много искам да видя как става..
![]()
добре, само че утре ще постна снимка![]()
Не е излязло мн. хубаво, снимката е правена вечер.А и не докарах много формата ама горе-долу се получава нещо такова.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Извинявам се,че ти използвам темата,и аз искам да си взема преса до 60 лв.Ориентирах се към тази http://www.technomarket.bg/products/...hilips-hp-8310 и особено след коментара на титинка се обнадеждих още повече.Така,че ако има някой друг който я има да сподели мнение.
Моята преса е тази : http://www.emde-electronics.bg/img_t...pg&h=340&w=240 на ЕлитСпоред мен е доста добра .. от скоро я имам и съм я ползвала 2-3 пъти и вафличките стават много добре
![]()
Да добавя още едно мнение от моя приятелка за пресата.Първоначално написано от XxInn0cencexX
Бях й я дала да се изправя с нея за изпращането,като завършваше,и каза че е много доволна,и че и на нея и държи права косата докато не си е измие.Даже и тя сега ще си я купува.![]()
Взимай я,няма да съжаляваш.![]()
plezlichkaaa
Пресата с колко представки е,тази която си поръча,защото има 3в1,4в1,5в1?И колко ти е доставката?![]()
за тази специално не съм чувала..но по принцип марката си е доста добра,моята е на rowenta и си ми върши идеална работа..само че е с сменяеми приставки...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
5 в 1 естественоПървоначално написано от titinkaa
![]()
утре трябва да пристигне
![]()
![]()
![]()
0pAsNooosLaDkA мерси много .. предполагам, че ако се задържа малко повече ще става още по-хубаво.. може и аз да си я взема другия месец..
![]()
Добре,утре пиши да кажеш колко е доставката.Първоначално написано от plezlichkaaa
![]()