.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

Британика-отзиви

Ще съм 8 клас в училище с немски език.Ще изучавам една година немски и се опасявам,че ще забравя английския.Препоръчаха ми да ходя на уроци в Британика.За да си наваксам и да вървя паралелно и с английските паралелки+това да си взема и сертификати.Какво ви е мнението за Британика ? (от Варна съм )

И аз мисля да ходя в британика ; д казвали са ми, че е хубаво (:

Аз ходя на курсове в Аво-3 от първи клас (сега съм 7ми) и там наистина е много добре Но съм в София и не знам дали я има тази школа и в другите градове
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Камене, ти тази година ли смяташ да ходиш или догодина? И аз се чудя също дали да се запиша там, но не съм напълно решена.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от digitalgirl93
    Камене, ти тази година ли смяташ да ходиш или догодина? И аз се чудя също дали да се запиша там, но не съм напълно решена.
    Тази година,но искам да съм сигурен ,че ще ме подготвят на ниво . Може би ще започна сега от 8 клас до 12клас,но ако съм доволен от подготовката и вече за ТОЕФЛ.

ТОЕФЛ e само за 2 години, ако няма да кандидатстваш с него няма смисъл да го взимаш..
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от rome0
    ТОЕФЛ e само за 2 години, ако няма да кандидатстваш с него няма смисъл да го взимаш..
    Ми с него мисля да кандидатствам има ли вариант да кандидатствам например с IELTS?

Ще ходя на Британика за 7-ма година.. Да подготвят на ниво - стига да ти се учи и да ти се занимава.. интересно е и има какво да се научи

В Британика обучават наистина много добре.Аз се паднах при строга учителка,но въпреки това,тя много ми помогна.Правят обучението забавно,но едновременно с тва и доста поучително.Ходя на Британика още от малка и сега английския си го знам почти като роден.Ако ти се дават пари,записвай се.Струва си,но трябва и ти да си изпълняваш задълженията.
    I`m a dancer and that`s who I am.

-Ама аз не бях толкова пиян
    -Пич,ти хвърли хамстера ми през балкона и извика "Пикачу,напрееед!"

Аз уча вече шеста година в Алианса в София ии съм супер доволна , защото това си е първата езикова школа ии си държи на нивото. И мога да ти кажа , че може би това е единствената школа , в която наистина се учи английска , само че не знам дали има и във Варна. А пък и в Алианса взимаш дипломи , които биват изпращани от Англия , тоест след време няма да се притесняваш дали ще признаят нивата ти например в Англия.

Супер фен
    Хах, първо като прочетох заглавието помислих, че става въпрос за енциклопедия Британика.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    аз ходих една год там и не беше зле. смис самия начин на обучение е добър. при нас играехме игри, за да запомним материала
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Град
    Beyond the Sea
    на мен много ми допада. супер място е
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI