- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да вземете да се спрете а?7ми клас..
А бе целия форум ли е 7ми клас или тая година се разцепихте от различни тъпи теми..Не стига ,че успамихте половината теми,ами сега и всеки ден пускате по 10 нови теми дали ВИДИШ ЛИ ВАШЕТО училище дето са ви приели било хубаво..Или какво да уча как да уча..Бе от къде да знаем какво искате да учите,квот искате това си учете..Ебахти..Влезеш форума да поразгледаш,да помогнеш на някого и какво става отваряш Училище и приятели и гледам постоянно теми за разни училища и работи..Все едно беше като пуснахте 1 тема и за 3 часа имаше 40 страници ,нека си пишете.ама мамка му направиха за вас важна тема и вие продължавате с вашите глупости..Хубаво сте развълнувани ама се спрете ,че ни писна вече от вас.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Нещо против седмокласниците ли имаш,а?![]()
![]()
А бе все ми е тая,дано да ви приемат където искате ама вие прекалявате вече с вашите теми,направо погледнете първа,втора ,трета страница .. то направо не се трае..И непрекъснато теми ,които се заключват и вие продължавате да отваряте тъпи теми..Модераторите само локват теми ,а и много дразните кат успамвате всичко..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
![]()
![]()
ми дечичката са развълнувани
cetor написа:
С две думи не си слагай гъза там където двама си мерят пишките.
darkPaladin ^^
Сама си си виновна,че се дразниш.Форума е,за да се спами,модераторите са,за да локват.Всичко си е в реда на нещата.Не разбирам ти какво общо имаш? :P![]()
Първоначално написано от SunC
Мисля,че си в грешка (: .. Модераторите са за да пазят реда във форума,а не да се занимават с глупости по цял ден.Като ви се каже ,че си има важна тема,ще пишете там,а не да им създавате излишна работа,защото няма какво да правите!!
!
Има лесно.Просто недей посещава тези теми.Къде е проблема? (:
Безсмислена тема.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ми какво да посещавам като на хората темите отиват на задни страници или назад,щото вие не спрЕхте да спамите с глупости по цял ден..Няма да ги посещавам,ми то само такива има..спрете се и си пишете в оная идиотска тема,обсъждайте си днеска с какви дрехи ще излезете или с кой крак сте станали,но не е задължително всички да ви слушаме идиотщините ..Безсмислен коментар.
Съгласна съм с автора на темата !
Имаше поне едно 67415341365 теми за училища и то пуснати от деца , които са 7 клас .. Запрете се
Или всичко или нищо .
Мен пък ме дразни, че в темите уж за споделяне на опит и подготовка за предстоящата учебна година, дето са с по 200 страници е пълно с постове от рода на "Ох, тъкмо станах и си измих зъбките, днес още не съм решил к'во 'ше пра'а, боли ме коремчето" или "тъкмо ядох и сега ще си пусна да гледам филмчее".....К'во ви става, бе, деца?! бОли ме к Ура к'во ше правите. Написах два поста (може би най-полезните в цялата малоумна тема за предстоящите осмокласници) и никой не ме отрази...
![]()
The end.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.