- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С колко завършихте годината?
Ами аз имам малко по различни предмети , но иначе..
По Има такава тема имах 5ца
По Спрете да пускате идиотски теми имам 6ца
По Не ви ли писна едни и същи тъпотии всеки ден имам 6ца и по Темата ще ти бъде заключена имам 6.
Аз също изучавам различни предмети -Първоначално написано от WesCraven
WesCraven ще яде бан - 6
Тролва хората - 5
и съвпадащото ни
темата ще бъде локната - 6![]()
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Аз тролвам хората?Я ми кажи с 438157918437519834513489571394851734985783 едни и същи теми как да не се изнерви човек?
И още нещо .. Под всяка тема те гледам как пишеш "КЛЮЧ" или постваш някакви картинки .. ти маи много взе да се изживяваш като модератор..
Оле, човек.. запри се, навсякъде крякаш. Не ти ли писна |(Първоначално написано от WesCraven
Разбрахме..
Да то щото няма такава тема налли ?Първоначално написано от mitko8989
![]()
![]()
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Спрете да повтаряте "Има такава тема".. И тем подобни. Вие си отговорете на темата,а пък модедаторите си знаят работата.
По темата:
БЕ: 6
Литература: 6
Математика: 5
ИИ: 6
КЕ: 6
Музика: 5
ФВС: 4![]()
Биология: 6
Химия: 6
Общо: 5,56[Осми за девети клас съм]
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Aз може да се изживявам като какъвто си поискам. Това теб не те засяга. Ама ти ще хапнеш бананче - дразниш всичкиПървоначално написано от WesCraven
...
А и още нещо.
BAN...
По темата
Иам по всичко 6 , само по химия имам 4BTW... Нас ни писаха оценките ей така. Само по химия не
![]()
7 за 8 клас съм![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Май не той,а ти дразниш всички...Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Иначе завърших с 5,585
Ама какъв е смисъла да се отговаря при положение, че на втората страница има абсолютно същата тема, която е приета и която има далеч повече отговори?Първоначално написано от SmilezZz
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
А бе приятелЮ ,аз с никого не се карам,а просто ми писна от тея теми и ги тролнах 7мокласниците ( явно и ти си от тях ) и това е.Така че не говори глупости от сорта "дразниш всички" ,защото това ,че дразня теб и още 1-2 седмокланици ,щото не са доволни,не значи всички.И спри да постваш глупави картинки навсякъде с "лок" и "бан" ,защото се надявам тебе накрая да баннат..Непрекъснато пишеш километрични копнати теми от форуми,смениш 1-2 цвята и хайде темата ми да стане важна и аз да стана готин в тоя форум..Освен това вече на всяка тема Бан или Лок .. Ти ли ще ги решаваш тия неща? Спри да се изживяваш като модератор,защото не си.
5.23![]()
![]()
![]()
\m/>.<\m/
ROCK ON !!!
Ако имате въпроси относно всичко-питайте, не се притеснявайте!
5.92![]()
Като цяло я завърших с мерак![]()
Айде бе още ли не сте я заключили тази темаИма такава тема !!
Eй тая гад запетайката е не я мога !
5,99![]()
Още не са ми дали бележника,но мисля че е 5.80![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
5.08 слабо,но..какво да се прави