- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Да.
обичаш ли да се правиш на шут ?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не
имаш ли фетиш?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
няма на кого ;D
в цикъл ли си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
зависи,но по принцип тампон
любов/секс ?
любов
Какво мислиш за тройките?
Не ми допада толкова, но смятам, че е нещо, което човек трябва да пробва поне веднъж в живота си.
смяташ ли, че дадено момиче/момче може да бъде твоят живот? Смисъл вярваш ли, че можеш да живееш без него/нея?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Може !! Но на този етап не виждам такова момиче насреща ;д
Какъв мъж искаш насреща си?
Красив. Човек, който има амбиции и цели, и знае какво иска. Човек, който знае кога да е груб и знае кога да показва романтичната си страна. Човек, който ще ме изслушва и разбира. Хубаво е да има приятелство. И напоследък много намразих псувните, супер грозно е.
А ти?
Човек,който като каже нещо при каквито и да е обстоятелства го изпълнява,със самочувствие,но не без граници,на който мога да кажа всичко..Мога цял ден да продължа ама ме мързи сега
Любима песен? (Неска ми е мн музикално)
О, много са, но най-често слушаните - Lucky man project - Pumpin, David Deejay ft. Ela rose - I'm Done, Joe Cocker - You can leave your hat on, Offer Nissim ft. Maya - My only one.
Мислиш ли, че можеш да завържеш сериозна връзка с някого от форума?
Възможно е, стига да попадна на сериозна девойка, но едвали ... най - много запознанство
А ти ?
Всичко е възможно, но и аз не мисля, че ще е сериозна връзка.
Ако те спрат пиян, какво извинение би измислил/а, за да се измъкнеш?
Едва ли ще имам извинениe, също така едва ли ще седна пиян зад волана.. абсурд
На кое най-необичайно място си правила секс?
xD xD засега си остава WC xD xD
На колко години за първи път прави секс?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
14
има ли човек, на когото се доверяваш напълно?
не
пила ли си на дсакало ? ама мн ?
Като съм на училище не пия ;d
а ти ?
Не
Ходил ли си напушен на училище?
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
пушила съм на училище,но не ме хващало така,че не
ти ?
Не
Когато пръднеш силен ли е аромата?