- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
хахаха о, да.
а
а ти?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ооо, Меган Фокс .. дааа ! <3 йеа няма да и простя![]()
Възбуждал/а ли си се в час ?
Не
ти ??????
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
да - гръб, гърди бицепо, гръб а-у
ебала ли си са със съученик
няма как това да стане
Като дете виждал/а ли си се да правиш това, което правиш днес?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нее
къф фкус има спермата ?
Нито знам, нито ще разбера някога
Свършвали ли са ти в устата?
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
момичета
анален или вагинален
не знам
секс с мен![]()
това не беше въпрос за мен май![]()
колко често мастурбираш ?
секи ден
т и ?
много рядкоо почти никога ;D
обичал/а ли си истински ??
оф да верно ..
Говорил/а ли си с родителите ти за секс?
не
фащали ли са те докато се ебеш ?
говорила съм за секс с майка ми ,но повечето случай се сменях темата беше ми ( и още ми е ) неудобно не защо хахах не съм и споделяла ама тя сама се досеща жената ;d
ти ?
фитнес може би... начин на живот ми е
секс или любов
без много ясно
ти ?
без
ебане с мен ;d
колене
тфойта ?