- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
Амииииииии... не съм пропускала такива възможности. :д
С кого си правил/а най-добрия секс в живота си?
С една от бившите ми, оказа се голяма мръсница и си пасвахме супер добре. Виждахме се по-рядко, но направо се счупвахме от секс.
Имам и 1-2 случки с други мацки в по-далечното минало, които също си заслужава да се споменат. ;]
Какво е най-перверзното нещо, което би желал/а да опиташ?
Welcome to the Jungle...
Да направя тройка с две момчета.
Правил/а ли си тройка?
Не и нямам желание.
Нещо, в което те е срам, че си участвал (несексуално)? Викам да променя малко посоката на темата, мръснишката част си е получила дължимото май xD.
Ефенди, усещам, че си търсиш някой да те подчинява и да е груб с теб, но си сбъркал човека. Намери си някой доминантен педал или манаф и му се радвай. ;]
Welcome to the Jungle...
В период 9-11 клас си харесвах един учител и това бе разкрито... някъде в тоя период, така и не разбрах кога точно. Не се направи на въпрос, доста хора разбраха, включително и той, но изобщо не се повдигна на въпрос.
Най-голям секс гаф?
I'm inlove with a criminal...
Все още нямам
Колко пъти си го правил/ла без никакви предпазни средства, как свърши?
Никак. Не съм имала.
Мислиш ли се до някаква степен за ненормален/на?
Да естествено![]()
Сънувал/а ли си някого, когото не харесваш, но по романтичен начин?
била съм влюбена в някой който не харесвам
Взимал ли си наркотици? Какви?
Не.
Напивал/а ли си се до там, че да ти се губят моменти?
За съжаление да.
Разправят ми после как съм заспал на една пейка пред дискотеката и две пички са ме будили. Едната май ми сви 30 кинта. Поне излезна съвестна и ми остави другите 10 да се прибера.
Ако си момиче: Правила ли си го от първа среща, ей така само за секса - без обвързване (пример - дискотека, купон) ?
Ако си момче: Правил ли си тройка, ама с още един кавал и момиче ?
да ми каже че ме обича
ще развали момента
като си триеш гъза колко често си цапаш пръста
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ужас веднъж се напих на един рожден ден на едно момче и абсолютно нищо не си спомнях,приятелка ми каза ,че съм се качвала на бара и съм друсала яко кючеци![]()