- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кофти въпрос
14
а ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не
Кога за последно прави секс?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
днес
ти ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
вчера
влюбен/а ли си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
април месец в тях
а ти ?
януари месец в нас
Активен или пасивен го раздаваш ?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Активен![]()
Кога за последно мастурбира ?
It's all about the house music
не помня може и месец да има
Груб или нежен секс предпочиташ?
може би нещо средно ..
колко най-дълго време си издържал/а без да се къпеш ?
ами не знам всеки ден се къпя![]()
а ти ?
да
на колко години прави секс за първи път ?
На един мой рожден ден.
Хващали ли са те на калъп с някоя/някого?
нее... А теб?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да, но излязох от положение.
Правил/а ли си секс на открито?
не ..![]()
Колко % мръснишки са мислите ти ..без да лъжеш..! ;д
BELIEVE IN YOUR DREAMS..!!!!
50 %
А твоите ?
пфф. . 40% ?! абе от къде да знам![]()
.
би ли преспал с някой от форума, да речем, че е някой, който ти допада?! А за пари?!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
едва ли,защото към повечето съм приятелски настроена за пари никога няма да правя секс
а ти ?
И аз![]()
Би ли направил/а свирка на някое момче ако ти даде 100 000 лева?