.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Smile Модата сред тийнеиджърите

Здравейте създадох тази тема, защото супер много държа на външния вид давайте, пишете вашите мнения за модата днес ето няколко съвета от мен (не твъдя, че съм права,просто това е според мен):

1. Черното е модерно... 50% от тоалетите на почти всеки срешнат е в черно!
    2. Късите прически са модерни.
    3. Очила с тънки презрамки са на мода.
    4. Носенето на повечко аксесоари... също.
    5. През лятото носете рокли.

За сега това е от мен. Вие сте на ред!
    Последно редактирано от melinda.dobreva : 03-29-2014 на 16:29

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Офф, ако искаш създай същата тъпа тема и в раздел секс, любов, ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ И БОЛЕСТИ.

Мега фен Аватара на ameli
    ^ Не и давай идеи.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    1. Черното винаги е било носено и винаги ще бъде, не е просто "модерно".
    2. Всяко лице си има определени особености и не на всяко отива дадена прическа. Ако главата ти е като тиква, НЕ се подстригвай късо.
    3. Сутиените имат презрамки, очилата - не. Същото като с прическата.
    4. Аксесоарите са хубаво нещо, но трябва да се комбинират добре. Шапка с козирка, сребърни обеци и леопардов колан могат да се окачествят като "повечко аксесоари", надявам се, не това имаш впредвид.
    5. Тук също е много индивидуално. Не на всяко момиче отива рокля.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

А бе, според мен в това "модерното" описваш себе си, но не е така, мила.

Хората са се побъркали. Влияят се от модата, но приличат на маймуни. Не на всеки му отива "модерното". Лично аз, когато пазарувам гледам на МЕН да ми хареса, а не на хората и на това какво ще кажат те. Ако дрехата харесана от мен съвпада с модата в момента-окей, но да гледам само да е модерно, някак не ме влече.

Tова.

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^Тая книга вече я намразих само защото всички я четат. Като цяло съм така, нещата които се харесват от голяма маса хора ми стават антипатични по някаква причина. Пример - Лана Дел Рей, добра е, хубави песни прави, ама ако не беше такава "сензация" вероятно щях да я харесвам повече.
    Не ви разбирам с тия моди и глупости... Просто си носете каквото ви харесва и отива.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от Bilyanna Виж мнението
    Хората са се побъркали. Влияят се от модата, но приличат на маймуни. Не на всеки му отива "модерното". Лично аз, когато пазарувам гледам на МЕН да ми хареса, а не на хората и на това какво ще кажат те. Ако дрехата харесана от мен съвпада с модата в момента-окей, но да гледам само да е модерно, някак не ме влече.
    И аз съм така. Влече ме по-нестандартното облекло, но да е в рамките на нормалното, смисъл да не е клоунско. Изглежда тъпо всички като сме еднакви.
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-07-2014 на 22:08

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Очила с тънки презрамки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си