- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
A, Rammstein. По принцип след 5-те години в гадна езикова, с още по-гаден немски .. немският е последното нещо, което искам да виждам това лято, но тази песен е яка.![]()
Иначе .. заминавам. Пфффффффф ... ще ми липсва, ама .. няма как. Поне съм се заредила.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Още съм разногледа, а не съм станала толкова отдавна. Трябва да спра да сънувам такива извратенящини. Дано програмата я бива и днес да се окаже ползотворен ден.
Довечера ще алкохолизирам+
![]()
![]()
^ мда... половин месец ни капчица, пресъхна ми устата.![]()
Иначе, странни прояви на смелост по никое време. Знам си, че нещата ще завършат злополучно за моя милост, знам си, че ще си счупя главата повече от друг път, обаче продължавам да си драпам все в същата посока. Това, ако не е висша форма мазохизъм и вдетиняване, не знам кое е.
ох, ще се побъркам с тия книги
дори не са мои
дори не са за мен
дари не искам да ги търся
дори не искам да си представя колко ще се усложни
цялостното положение ако ги намеря
от друга страна искам да ги намеря
и най-вече искам да избягам някъде от глупавия,
прашен,
неправилно функциониращ град,
където не мога дори да изляза без да се случи нещо тъпо
и после да съжаля, че съм излязла
!
Щастливичка.Утре ще е доста натоварен ден. Дано записването мине добре и не оплета нещо с документите. Вярвам, че поне Радослав е оправно момче.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от w0sh
кур за дсд-!
ТАКА! Ако тая консервативна, дърта и тесногръда идиотка изрече само ОЩЕ ЕДНА обида по негов адрес, ще счупя в главата й първото нещо, което видят очите ми. И този път няма да се размине като последния, ще се погрижа да се наложат няколко (много) шева.
Оле... не мога да си сдържам нервите просто, ей сега да влезе в стаята - ще й разбия мазната муцуна без да ми мигне окото. Само дано да си трай, дано... че не отгаварям за последиците.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
като шибан антисоциал.
затова ще врътна 2-3 номера. не се търпи вече.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
идеалноо ядосана
тази вечеер в форума ще става нещо
искам ги всиичките,дай ми ги ..![]()
Чуствам се разтроена,как да се чувствам.Направо филм.![]()
Брях,брях
Какво се прави събота и неделя по цял ден?
Превърта се Serious Sam II ..![]()
![]()
![]()
Няма лошо ..гоуеми сме .. хохо
![]()
![]()
![]()
![]()
отивам да се правя на "домакиня" и после почваме тройката ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мързеливо, но ми се излиза малко
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Лятна депресия. Страхотно! И имам адските угризения. Обещала съм си, ще се преборя с т'ва. Утре, ако мога да ходя изобщо, трябва да наваксам за днес.
Изморена. Но днес беше забавно.
Утре най-после ще се наспя. Надявам се.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ще умра от кеф!
НАЙ-НАКРАЯ разбрах какво искам, какво ме влече, какво мога да правя без да ми омръзне и с какво искам да се занимавам !!!
И спря да се върти за миг земята..
Абсолютно описва и моето настроение в момента !!Първоначално написано от xoxi
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Много, много, многОООО ВЛЮБЕНААААААА![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Чувствам се изключително зле.
Бях се зарадвала, че минах на тънко, че не се наложи да лъжа като дърта циганка, за да си спася задника и... сякаш за да се балансира положението трябваше да се случи... това.
Наистина съм зле. Подкопа самочувствието ми от всякъде... но не това е проблема.
Мислех, че правя каквото трябва, бях на сто-процента сигурна, че е правилно и... редно, и всичките ми представи се сгромолясаха от раз.
"Искам си предишното момиче", получавам смс. И изпаднах в някакъв ужас. Не е истина колко съм се променила, не е истина колко далеч съм от това, от което той се нуждае. Не знам каква съм в момента в неговите очи, срам ме е... дори. Нямам представа дали някога отново ще види това, което търси. Може. Сигурна съм. Но няма време, и това ни изиграва много лоша шега. Ще се наложи да чакаме почти година, а неговите представи за мен ще са такива, че... няма да има за какво да се "хване".... при което краят става ясен....
До сега не бях правила подобни непоправими грешки.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Слушам 2Pac - Life's So hard 40 път подред и живота е спокоен и хубав.(за момента)![]()
Хайде, миличък, тропни с ръка по масата. Постави ме на мястото ми! И двамата знаем, че само ти си този, който може да го направи. Възползвай се, мамка му, 'щото ми писна вече...