- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol.18
В него има нещо сбъркано, убедена съм. Най-малкото - има си приятелка, или пък психични отклонения, някаква зависимост, въпреки че даже цигара не докосва... Просто ми е зверски странно да ми е налетял нормален тип. И все пак, залагам на варианта с криенето на приятелката. Ако съм права(а аз неминуемо ще съм), ще се почерпя една бутилка хубаво уиски. И без това скоро ще имам повод да си направя подарък.
Събудиха ме няколко часа след като легнах. Било вече обяд и трябвало да ставам..![]()
Сега цял ден ще съм се зомбирала и предполагам няма да излизам никъде.
Като оставим това настрана съм супер щастлива, нямам търпение за вторник и неделя.
И спря да се върти за миг земята..
Започва се!![]()
Поредния безхарактерен мухльо. Аман! Трябва да си позволя вече едно мощно напиване. Само отлагам и т'ва отшелничество никак не ми се отразява добре.
г/д ... излъга ме ..
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
Най-обичам след такива вечери, да се събудя с изцедено, безсилно тяло и празен ум и да си пусна някой филм (Breaking bad).
Просто..не знам къде се намирам..такива неща научавам,че..не знам простоо,не знам...![]()
![]()
Гадното настроение ме държи от снощи. Нямам представа какво да правя, нямам представа как да оправя нещата...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как може да ми се спи по това време още ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ммм студено ми е. Днеска е предпоследният /и втори :Д / ден, в който има слънце а мен ми е супер студ тука вътре по-бързо да излизаммм искаммм. Трябва да се оправя.. имам херпеси :О писна ми вече това ужассс чувствам се толкова грозна, че не може повече.
и азПървоначално написано от molecc
![]()
Ще ходя да хващам тен. Вчера слънцето въобще не ме е хванало, а киснах почти 2 часа на най-големия пек.
пп: раздела заприличва на бардак..
И спря да се върти за миг земята..
Телефонът не е звънял от сутринта. Лош знак.
Навън вали.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тъжно ми е.![]()
Можех цяло лято да си остана в Слънчев бряг,изобщо не ми се прибираше иииии ми липсвааа моренцето...![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искам на море .![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
недоспала
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Най-сетне съм студентка!!!!![]()
![]()
![]()
Официално записана!!!
![]()
![]()
![]()
И бях първата, която се записа от целия поток.
Освен това и двамата показахме страхотно въздържание днес, но утре няма.
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Честито!
Е, можеше и да съм по - зле. Например депресията ми да ме подведе към тъмния свят на въглехидратите. И може би това е единственото хубаво в ситуацията. Днес само лоши новини. И на всичко отгоре хипер емоционалния ми вибратор трябваше да се разсърди точно сега. Нямам търпение утре да си довлека големия задник до залата. Давам всичко за един час без мисли.
така![]()
:P :P
![]()
![]()
:P
Мерси.Първоначално написано от babity
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами смеем се тука с моята любов на някои индивиди. Чудно как позьорщината може да се превърне в начин на живот.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!