.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Не се дебнете, че ще се хванете. Една връзка се гради на доверие, щом и нямаш доверие по-добре въобще не бъдете заедно. Не знам на теб дали ще ти хареса ако тя седне да рови и да нарушава личното ти пространство. И така като ти чета мненията има по-голям шанс тя да открие анещо при теб отколкото ти при нея.Гузен негонен бяга.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Бившият ми се опитваше да го прави и най-интересното беше, че дори се сърдеше когато отказвах да му кажа парола за скайп примерно или за фейсбук или когато не си давах телефона. Нищо не съм криела, но ме дразнеше адски много факта, че ми няма доверие и иска всичко да знае. Случвало се е да се бъзикам с мои приятели и той да ми прави егати сцените все едно съм се и*чукала с някой от тях пред него... Та... в графата бивши е - сам си прави изводите дали това, което вършиш е правилно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на xoxi
    От чисто любопитство е разглеждал профилите ми във сайтове и форуми, давала съм му и телефона ми.
    Нямам против да проявява любопитство и да иска да гледа. Аз също съм любопитна!
    Не се ревнуваме, за това и не крием нищо един от друг. И той като мен пази смс-и от бивши, не трие лични съобщения и т.н.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на mynichka
    момиче съм, но приятеля ми не ме следи- нито аз него доверие му се вика
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Щом ти е дала паролата от фейсбука едва ли ще и пречи ,че го гледаш ;) . Ако няма нищо за криене няма какво да се сърди , а ако има то много лошо за него / нея тогава :) :)

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

Re: Следите ли приятелките си ?

това е абсурдно ...бившият ми го правеше .Побъркваше ме ..
    Hostis Honori Invidia

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Това е въпрос на доверие ... Знам паролите на моя приятел и той знае моите ... Но до сега не е влизал никъде, освен ако аз не го помоля да го направи.. нито пък ми е чел СМС-ите и прочие ... има ми достатъчно доверие и ми е казвал, че няма смисъл да го прави..
    Така и трябва да бъде според мен .. щом си ровите навсякъде и си четете смс-и и чатове, кво доверие си имате.. ?!

^Хмм, то точно за да си ровят навсякъде се иска голямо доверие

Не имам и доверие не сам като теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си