ами това че пие и пуши - може да е провокирано решени от приятелите му и да се прави на инт. с това.. а колкото до промяната - чакай малко бе.. няма да се жените.. ако тръгнеш да го променяш и е някакъв с по-дръпнат характер .. т.е. мрази да му казват какво да прави и т.н. ще ти бие шута.. а дали те харесва.. според мен да.. харесва те.. това че не си уверена в себе си е много лошо .. щом те харесва значи си това което на него му допада и не трябва да се притесняваш от него и да не си сигурна в себе си.. това че братовчедка ти ще говори с него е решено.. ако отг. му е положителен ти казвам да говориш с него открито и да бъдеш себе си..а това че пуши и пие да не те притеснява толкова - да на 14 е и не е нормално.. всъщност преди не е било.. сега всеки 2ри над 12 пуши или пие.. .. ако те е страх да не се повлияеш от него и да не пропушиш и ти.. мога да ти кажа че това е въпрос на воля и на държане на дума..аз лично съм излизала в компания в която 90% от хората пушеха, но аз нито 1 път не съм си дръпнала от цигара, камо ли да пуша .. айде и успех с момчето..