Здравейте,извинявам се,че пиша такава тема,защото най-вероятно има хиляди такива,но наистина се нуждая от помощ,при това спешно!! Моя много скъпа приятелка има рожден ден на 15 и искам да и взема нещо наистина оригинално,но не мога да се похваля с богато въображение и идеите ми се изчерпват.Знам,че във форума има много момичета и момчета с вкус,така ,че моля ви -давайте идеи.Ако може подаръците да са в рамките на 20 лева.Момичето е на 16,красива,изискана и умна Благодаря предварително!
Мога да ти дам доста идеи ; )
1. Гривна / Гердан , който представлява сърчице което се чупи на две и пише бест френдс ..
2. Възглавничка с формата на сърце на която пише името на приятелката ти
3. Нещо за което винаги е мечтала примерно някоя блузка и се не и остава време да си я взема ..
4. Взимаш един кашон ама голям опакован и вътре го пълниш с такива кашони смис като матриошката ако знаеш какво е това и най-накрая една малка кутийка и едно семпло готино пръстенче (ама ест тва сичко е добре направено не кашони от краставици аа кутий за подарък )
5. Плюшено мече има адски сладки особенно в моловете има едни ''me to you '' много са яки на колкото и да е съпер много ще се изкефи освен ако не е няква ддз ..
6. Можеш да и направиш звезда смис сертификат ,че има звезда в небето която се казва като нея ама това струва много пари ..
Еми друго не се сещам дано съм помогнала
Аз честно казано много мразя да се подаряват плюшки.Разбирам да си на 7-8 да им се радваш,обаче като си тийн.. егати подаръка. Лично аз съм на 16 и ако някой ми подари плюшено зайте,пате,коте,моте и не знам какво.. дори и да е от сърце няма да ми е любимият подарък.
Аз ти предлагам да й подариш някоя хубава книга,ако обича да чете.Аз на това най-много бих се зарадвала.Стига да й уцелиш вкуса.
Може някое бижу или парфюм.
А щом искаш нещо по-различно и оригинално-купи й основния подарък и като допълнение може да й направиш чашка с ваша обща снимка.Сладко е.
Една приятелка имаше наскоро рожден ден, разбрахме се със 6 момичета да си съберем по 10-15лв. и и накупихме много дрешки, рокли, панталонки и т.н. . Много се зарадва. Според мен е по-добре така - общ подарък, а не всеки да и купи по едно скапано сувенирче или парфюм от 10лв.
За жалост има и хора, които не обичат да им подаряват дрехи. Ти я познаваш по-добре от нас.
* плюшена играчка ,но само ако обича плюшки
* ръчно изработени бижута,ако имате в града магазини като "Бис Арт" това е супер подарък,но ти избери мънистата,абе всичко,не просто да го купиш готово
* ваучер от 20 лева за книги,това е по-добрия вариант,защото книгата,която и купиш ти може да я има или да не я хареса
* някаква луксозна кутия за бижута и вътре някоя брошка,цвете,обеци