.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Хубав подарък моля,помогнете!

Здравейте,извинявам се,че пиша такава тема,защото най-вероятно има хиляди такива,но наистина се нуждая от помощ,при това спешно!! Моя много скъпа приятелка има рожден ден на 15 и искам да и взема нещо наистина оригинално,но не мога да се похваля с богато въображение и идеите ми се изчерпват.Знам,че във форума има много момичета и момчета с вкус,така ,че моля ви -давайте идеи.Ако може подаръците да са в рамките на 20 лева.Момичето е на 16,красива,изискана и умна Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Някаква хубава книга!

нещо сребърно
    дрешка
    сувенир
    парфюмче
    ти я познаваш и знаеш какво харесва

Голям фен
    Мога да ти дам доста идеи ; )
    1. Гривна / Гердан , който представлява сърчице което се чупи на две и пише бест френдс ..
    2. Възглавничка с формата на сърце на която пише името на приятелката ти
    3. Нещо за което винаги е мечтала примерно някоя блузка и се не и остава време да си я взема ..
    4. Взимаш един кашон ама голям опакован и вътре го пълниш с такива кашони смис като матриошката ако знаеш какво е това и най-накрая една малка кутийка и едно семпло готино пръстенче (ама ест тва сичко е добре направено не кашони от краставици аа кутий за подарък )
    5. Плюшено мече има адски сладки особенно в моловете има едни ''me to you '' много са яки на колкото и да е съпер много ще се изкефи освен ако не е няква ддз ..
    6. Можеш да и направиш звезда смис сертификат ,че има звезда в небето която се казва като нея ама това струва много пари ..
    Еми друго не се сещам дано съм помогнала
    Или всичко или нищо .

vakanciqta, благодаря за идеите,наистина

Голям фен
    Дано съм помогнала
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз честно казано много мразя да се подаряват плюшки.Разбирам да си на 7-8 да им се радваш,обаче като си тийн.. егати подаръка. Лично аз съм на 16 и ако някой ми подари плюшено зайте,пате,коте,моте и не знам какво.. дори и да е от сърце няма да ми е любимият подарък.
    Аз ти предлагам да й подариш някоя хубава книга,ако обича да чете.Аз на това най-много бих се зарадвала.Стига да й уцелиш вкуса.
    Може някое бижу или парфюм.
    А щом искаш нещо по-различно и оригинално-купи й основния подарък и като допълнение може да й направиш чашка с ваша обща снимка.Сладко е.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Една приятелка имаше наскоро рожден ден, разбрахме се със 6 момичета да си съберем по 10-15лв. и и накупихме много дрешки, рокли, панталонки и т.н. . Много се зарадва. Според мен е по-добре така - общ подарък, а не всеки да и купи по едно скапано сувенирче или парфюм от 10лв.
    За жалост има и хора, които не обичат да им подаряват дрехи. Ти я познаваш по-добре от нас.

Мега фен Аватара на iiordanova
    * плюшена играчка ,но само ако обича плюшки
    * ръчно изработени бижута,ако имате в града магазини като "Бис Арт" това е супер подарък,но ти избери мънистата,абе всичко,не просто да го купиш готово
    * ваучер от 20 лева за книги,това е по-добрия вариант,защото книгата,която и купиш ти може да я има или да не я хареса
    * някаква луксозна кутия за бижута и вътре някоя брошка,цвете,обеци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си