- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Съветчета за бързо заспиване
Здравейте, искам да ви питам дали знаете някои съвети за по-бързо заспиване, че от известно време, като си легна и поне по час, два се въртя и не мога да заспя. Имам чувството, че като си легна и се разсънвама стана ли ми се спи ... та бихте ли споделили някоя полезна информациика за това трудно заспиване .....
твоята болка днес, е твоята сила утре
не мисли за нищо особено за проблеми
ми вчера да речем си легнах в 1 и заспах чак към 3;30 4 ... смятай .. а станах към 11;30 ..Първоначално написано от Melanie
Опитвай се да си лягаш по едно и също време, и прави едно и също нещо преди лягане, примерно упражнения за дишане, което да подсказва на организма ти, че е време за сън.
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
и.. доста пъти съм попадал на статии за безсънието, порови се малко можеш да прочетеш нещо полезно![]()
Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!
да и аз, но имаше една препоръка преди лягане да се пие чай от билка .. това е добре ама не за лятото .. изобщо не ми се пие и яде нищо топло .. особено сега. ..
Пробвал съм да пия бира, хапченца... голям ефект не видях.
Трябва ти здрава физическа активност и ще спиш като къпан![]()
бира лис бира по-скоро ще ставам на 10 мин до тоалетна
![]()
охх тренирам футбол .. това ако не е здрава физическа активност не знам .. вчера направо откачих легнах си в 1 и съм заспал по светло ... направо ми идваше да се нагълтам с хапчета и това да е края ....
Брой овце.![]()
Не,сериозно...амиии,аз лично преди да заспя си пускам някаква музика на телефона и си слушам от слушалките и бързо се унасям..Или пък като чета книга и ми се приспива.Не е кой знае какъв съвет,ама пробвай.
Аз най-лесно заспивам с музика.. Но при всеки е различно, има някои, които всякакъв шум/звук ги дразни.
Не мисли за нищо, колкото повече мислиш за проблеми, толкова повече ще будуваш.
Брой овце? ;д при мен не действа, защото ми става много тъпо на 20-тата и въпреки това не заспивам.
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Не четох всичко. Всяка вечер лягай по-рано. Ще заспиваш след часове, но до 1 седмица ще лягаш няколко часа по-рано ;] Действа. Миналата лятна ваканция лягах в 3-4 и последните 3 дни треаше да свиквам да ставам в 7 и да лягам в 22 и за тия три дни лягане в 24:00 свикнах до някъде.Ама съм свикнал винаги към 3. Рано трудно лягам. То си е до човек. Има хора, които лягат с кокошките.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз, например, никога не си мисля за това, което е станало през деня. В повечето случаи си мечтая нещо![]()
![]()
прави упражнения т.e коремни преси,лицеви опори и т.н
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Много трудно това да ме приспи .. сутринта станах рано, а вчера вечерта съм си легнал след 3 .. и сега г/д ми се спи да се надяваме, че после като легна ще заспя бързоПървоначално написано от martin97
![]()
Имам една приятелка, която дори и да не и се спи като започне да чете книга и веднага е заспала.... незнам как става това ама.. може да пробваш
Щом днес си станал рано, а снощи си легнал в 3 - тази нощ определено няма да се въртиш много, много - в крайна сметка си човешко същество и се нуждаеш от сън!!
Айде успех със заспиването.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ставай по-рано сутрин, гледай поне час преди да си легнеш да стоиш далеч от компа, слушай музика (за предпочитане по-релаксираща), чети книга...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
И аз имах същия проблем. През деня тренирам тенис на корт, ходя на танци и на фитнес. Разбира се не всичко в един ден, но понякога са. Докато се прибирам от следобедната тренировка съм като пребита и след като се изкъпя и наям и когато легна не ми се спи изобщо, но хванах цаката. Пускам си филм който съм гледала много пъти и си затварям очите и само го слушам и като му знам репликите се съсредоточавам да видя колко ги знам и си ги казвам на ум. Малко е глупаво, но важното е че заспивам![]()
![]()
![]()
![]()
My head 2 da sky, my feet on da graund..
Накарай някой да ти бие 2 шамара с крак и един в гръбначния кош.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."