- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Съветчета за бързо заспиване
Бе то и аз напоследък така, сякаш ,както каза,като легна изведнъж се разсънявам , ама при мене е от преспиване ;д Така че, най-добре ставай по-рано , примерно към 9 или и по-рано и то така постепенно вечер ще ти се доспива все повече и повече и като приложи и споменатия по-горе метод с музиката ... за седмица трябва да се наредят нещата![]()
Гледай телевизияя.. очите се омарят.. ии ти се доспиваа.. понее при мен така ставаа![]()
Брой овце![]()
Аз лично трудно заспивам ,ако не ми бръмчи нещо на главата (музика , филм каквото и да е ). Особено се дразня като си пусна да гледам някой сериал и заспя посредата и сутринта като се събудя не знам на коя част съм заспал. Пробвай да си пуснеш тихо музика и според мен бързо ще заспиш .
Nulla
Не пий кафе(ако пиеш)...
На мен примерно ми е трудно да заспя,като имам проблеми или съм супер стресирана,така че виж дали това не е причината.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Как хубаво заспивам с лаптопа на шкембето и как хубаво ми топли..
Почни да четеш нещо скучно или някой урок по предмет, който ти е труден .. действа винаги![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Чета преди да заспя.. Четенето страшно много ме успива...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Не прочетох всички коментари, но с извинение да не ме помислите за простак. Значи честно казано аз след, като си хапна едно хубаво, много добре заспивам. Ако и това не помага, удряш една и ще спиш като бебе ;д;д (не се шегувам)
А относно четенето вечер на лампа не ти го препоръчвам, ще си увредиш зрението![]()