.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Не вярвам в такова приятелство.Лично аз избягвам контакти с бивши пък камо ли да сме приятели.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ние си останахме приятели с двама от бившите ми като единият сега ми е най-добър приятел, а с другия просто сме в приятелски отношение, но не може да се каже, че сме особено близки като да му споделям всичко. Иначе с останалите просто изгубихме контакт и изобщо нямам желание да се занимавам отново дори и само като приятели.

аз си се обичам с повечето бивши <3
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    В една раздяла винаги едния е наранен.
    Не винаги.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Един бивш в момента ми е най-добър приятел А най-интересното от всичко е, че беше и първата ми любов, както и аз неговата Общо взето имахме доста хубава и истинска връзка, накрая се разделихме, защото си бяхме писнали и нямаше какво да си кажем. Не мина без драма и няколко месеца не си говорехме въобще. После почнахме малко по малко да се сближаваме, но като цяло мина година и нещо от раздялата ни и чак тогава загърбихме всички чувства и почнахме да си градим приятелство. Същност ние си го имахме още отпреди да тръгнем, докато ходехме и след това пак Смея да твърдя че в момента имам някакви остатъчни чувства към него, но те са много малко и са по-скоро заради това, че ми беше първата любов, в смисъл първият човек, когото съм обичала, а аз го обичах наистина много. В момента той си има нова връзка, даже ще се сгодяват скоро, а аз не се дразня изобщо. Напротив, дори се радвам за него, защото е страхотен човек, приятелката му също е много готина и просто заслужава най-доброто Никой не вярва, че сме само приятели, но наистина сме такива. Това е човека, който ме познава най-добре, човека на когото споделям абсолютно всичко и винаги получавам адекватен съвет и подкрепа, и човека за когото бих сторила всичко, за да му помогна и знам че и той би направил същото за мен

Оф, олях се малко Тааа... може да съществува приятелство между бивши. Звучи нереално, но е възможно. Разбира се, зависи и от причината, заради която са се разделили.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Може, може

По притеснително е ако няма приятелство.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Там където е имало страст приятелството е много трудно, а за мен невъзможно. Държим се като познати. Ако се видим ще разменим по някоя дума и до там.

Не е казано, че задължително чувствата трябва да са изчезнали. Пример, аз все още имам някакви чувства към него, но това не ми пречи да му бъда приятел. Смисъл аз се радвам за него, когато има причина, помагам му с каквото мога, както и той на мен, но не очаквам да бъдем повече от приятели. Понякога си мисля, че и той има някакви чувства, но най-вероятно са мои внушеня . Въпреки, че е така, когато той тръгне с момиче се радвам за него.Свестен е и го заслужава
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    В никакъв случай.Добри познати може би е възможно,но не и приятелство.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Истинско - не ..

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Истинско - не ..
    напротив, с бившия ми сме ужасно добри приятели- бяхме приятели и когато бяхме заедно и сега сме
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Всичко е възможно.Аз с някои съм фр.,с други пък сме само на здравей и чао,с други пък изобщо не си говорим.Зависи от хората.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Разбира се че може,но зависи в какви отношения са !

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Смятам, че принципно е възможно, но всяка ситуация следва да се преценява конкретно.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Зависи от много неща, но като цяло мисля, че е възможно, но със сигурност е трудно!
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Приятелство чак не,но добри взаимоотношения и разбирателство да!Все пак сме в една компания и няма как да си мълчим през цялото време

Цитирай Първоначално написано от Andrez
    Истински приятел не ! Но може да поддържаш близки и добри отношения със бивш/а .. говоря от личен опит
    +1
    Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
    и да кажа: " Всичко мога да направя."

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Аз така и не успях да запазя каквито и да е отношения с бившия ми. Въпреки, че понякога ми е кофти, все пак доста бяхме свикнали един с друг. Честно казано мисля, че след време мооооже би бихме могли да си общуваме. Но - винаги има едно "но" .. Нищо не се знае
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Може, имам такъв пример, но при мен е почти невъзможно да стане, а и по-добре. Положението "добри познати" ме устройва перфектно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Искало ми се е .Но това зависи от начина, по който всичко е приключило.В момента с бившия дори не си разменяме и една дума,но бяхме година и половина заедно (:.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на Done
    Винаги се опитвам да се разделям цивилозивано с жените. Въпреки че до сега момиче не е късало с мен, а все така се получава аз да прекратявам връзките, с по-значимите съм в добри отношения. Виждаме се, чуваме се, пишем от време на време. Секс също с някои понякога. Та мнението ми е, че няма смисъл от грубости и изблици на необуздан гняв и ярост.

Супер фен Аватара на gabsit000
    Не може.Нямам обяснение,но просто дори да се опитат да останат само приятели,все има надежда в единият,че нещата могат да се поправят,а дори и да няма пак няма как да стане..в моята компания има идеалния пример за такова нещо..много малко са изключенията,които могат да се похвалят ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    За мене са пълна глупост лошите отношения с бивши - ако си обичал някого не спираш да го обичаш, винаги остават някакви остатъци от това чувство - дори и само фактът, че обичаш спомените с него примерно. Да не говорим, че ако не могат да се поддържат нормални приятелски отношения, този човек не ти е бил нужен като цяло за нищо освен секс, което в моите представи е трудно да се нарече връзка.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си