- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трудност с бръсненето на топките
Здравейте. Писах една тема преди време за първият ми път. Така де благодаря за всичките съвети много ми помогнахте. Срещнах малък проблем като се бръснах долу. Обръснах всичко освен топките. Ще може ли да ми кажете как точно да го направя понеже кожата ми там е много ама много чувствителна и ме е страх да не се порежа.
П.П. - Не съм сигурен дали темата е за този раздел така че се извинявам ако съм сгрешил. И моля без глупави коментари.
Намазваш хубаво с пяна за бръснене и минаваш със самобръсначката лекичко, без да натискаш. Другия вариант е депилатоар.
Пробвай с
CAUTION:Да не се ползва от деца,хора със слаби нерви или алкохолици,с треперещи ръце!
Стига с туй бръснене-Кола Маска! Аз си прая на целия уй през 1-2 месец и почти вече не растат косми и са много тънки и не се забелязват! Хич не боли-а и става за 5мин-по добре през 1-2 месеца кола маска и гладка кожа, от колкото бръснене през 2 дни и по-черни и дебели косми-/за оная работна говоря конкретно/0-Става и с пинсета но по-бавно и ефекта е 2-3 седмици някъде
И това е доста добър вариант и мисля да пробвам.Първоначално написано от mlakniwe2
Първоначално написано от nin0o0
да и ефекта точно на топките ще е "ayyyy"
Пробвал ли си? Болката е за 1 секунда и не е нищо особено, нз кво толкова се плашете от тая кола маскаПървоначално написано от prevartel
Сваляш скротума с едно тъпо ножче, разпъваш го на един стан, бръснеш и после по обратната процедура.
Бе ти колко начина мислиш че има за бръснане на топки?
бръснеш както си му е реда ...
ужас
сам ли си я правиш ??Първоначално написано от mlakniwe2
Режи режи сине докато си млад че като остарееш не ставаш за ташак
Insieme assassini !
Хумора ти е като на осмокласник във лятна ваканция,плосък и банален.Първоначално написано от Sh@d0w
Иначе братле,слагаш пяната и внимаваш не е сложно.
Да знаеш, че твоето лирическо отклонение ни накара всички да се заливаме от смях.Първоначално написано от chronic
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Както и да е, благодаря на всички справих се. Можете да заключвате темата.