.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Кой го боли повече мъжа или жената ?

Здравейте. Винаги съм се чудил при секс кой изпитва по-голямо удоволствие и болка. Казвайте

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    няма как да ти кажем сещаш се ?! Няма как да се сравни болката при мъжа и при жената
    Hostis Honori Invidia

Re: Кой го боли повече мъжа или жената ?

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Здравейте. Винаги съм се чудил при секс кой изпитва по-голямо удоволствие и болка. Казвайте
    Има операции за смяна на пола направи си, пробвай и ни кажи резултатите защото ние няма как да ти кажем

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Няма как да ти отговорим на този въпрос....

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Детето.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Като си вкараш пръста в ухото кое те боли повече?
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

различно е и при двамата няма никаква база за сравнение

Голям фен Аватара на Done
    защо пък мъжете да ги боли ? две момичета съм "отварял" и не ме е боляло особенно.. по-скоро все едно се запъва в нещо което обаче все пак поддава..

Град
    Stara Zagora
    секс още не съм правил, (за съжаление ) но с баща ми съм говорил по темата и ми каза че мъжът много рядко го боли . Ама според мен ако на пича му е голям а тя е няква дребничка и мъжа ще го боли , но пък още повече жената така че жената според мен изпитва повече болка , но за удоволствието не се знае зависи от човека
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Голям фен Аватара на Done
    Цитирай Първоначално написано от Dimchobg
    секс още не съм правил, (за съжаление ) но с баща ми съм говорил по темата и ми каза че мъжът много рядко го боли . Ама според мен ако на пича му е голям а тя е няква дребничка и мъжа ще го боли , но пък още повече жената така че жената според мен изпитва повече болка , но за удоволствието не се знае зависи от човека
    в интерес на истината, поста ти ме подсети че имах една мацка която беше доста тясна. Но не беше девствена. Та с нея чат пат ме е заболявало малко, ако не се е отпуснала съвсем, но предполагам на нея й е било доста по-дискомфортно..

Джираяго боли повече. Щот никога не праска... Ero Sennin...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си