.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

може ли да е забременяла

не съм свършвал в нея или където и да било ,обаче докато беше вътре почти го направих и "мисля" че може да съм отделил нещо ,направо яко съм на тръни ако може да отговаряте своевременно бързо,че да ходя за ескапел ?!
    мъжете ще ме разберат най-добре за какво говоря !!!!!!!!!!!!!!!

Ще разбереш след 2 седмици на теста Ние да не сме ти светили, че да знаем. Следващия път презерватив.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

би му майката братче, ескапел дали ще помогне ?

Ако не помогне - честито.
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

тей като не съм сигурен ,така ме мъчи съвеста ! ! !

разбрахме, че те мъчи съвестта..

--
    имаше едно:
    - Виж го бе !! Виждаш ли го хубаво ?!?!! А така !! Това е ПРЕЗЕРВАТИВ!! И се използва, за да не се размножават такива идиоти като тебе !!!!!
    You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

смешно ви е на вас :Д ,посъветвайте ме

да седя и да си чакам присъдата след 3/4 дена (трябва да и дойде тогава)
    или да зема хапче ?!

ем така е ама за тия неща трабват гаранции

Ако и е редовен цикъла и изчислете овулацията. В интернет също има калкулатор. Той показва принципно кои трябва да са опасните дни. Ако е била близо по-добре ескапел. Ако не е няма смисъл да тровиш момичето.

Ето ти един. http://www.moetodete.bg/calculator/ovulation.html . Ако не се падне в тези дни и при условие че не си свършил изцяло в нея, можеш да се успокоиш.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

only me and you, в интерес на истината не успях да свърша ... !

Изчисли овулацията на приятелката си да си спокоен. Пък и като не си свършил не е нужно да се притесняваш. Следващия път обаче с презерватив. Дори и да не свършваш в нея, тя може да забременее от предеякулационната течност, която се отделя като правиш секс.
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А кога се случи това ?
    Ескапел се приема до 3 дена [72 часа] от рисковия полов акт.
    Иначе както ти казаха,пресметнете овулацията й.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

да е мамка му точно от това се притеснявам ,все повече ме навежда мисълта за хапчето ,поне тогава имам някакъф шанс да се размина напълно,а така седя и чакам и ще си изкубя косата !

няма и 12 часа още !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Що не и кажеш каква е ситуацията, пък тя да си реши дали да взима хапче?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Според мен излишно се нервиш .. Това хапче не е бонбонка .. Това и прецаква целия цикъл после..
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Добре ама ,после ако се окаже че 1 хапче е можело коренно да промени нещата,наясно съм с страничните ефекти ... дееба мамамъ малък съм да мисля за такива неща !

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ами следващия път използвай кондом… ако вече не си станал баща де.

Цитирай Първоначално написано от felix123
    Добре ама ,после ако се окаже че 1 хапче е можело коренно да промени нещата,наясно съм с страничните ефекти ... дееба мамамъ малък съм да мисля за такива неща !
    Ако беше ползвал кондом ся нямаше да си тровиш нервите. ;] Защо вместо да прецакваш организма на приятелката си сега, вчера не ползва кондом? Сега както ти казаха, обясняваш и /ако не си/ положението и решавате двамата. Следващия път место да си правиш кефа без кондом и после да я тровиш си земи 1 кутийка презервативи и да ти е мир главата.
    marto98 написа:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако имаше елементарна сексуална култура, щеше да знаеш, че овулацията е минала отдавна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

14 дена след половият акт да си направи тест и проблема решен ако няма нищо де

може да отиде на доктор - и той ще ви каже дали има смисъл от ескапел така няма да го пие напразно ..
    smileee

изпи го вече , ся седим и кълчим пръсти !

Banned Мега фен
    изпи го вече , ся седим и кълчим пръсти !
    и си спокоен, че си и прецакал организма ама напълно .. това както казах преди мен не са бонбонки бе хора

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ако имаше елементарна сексуална култура, щеше да знаеш, че овулацията е минала отдавна.
    A всъщност сега ли е по-малък шансът да забременее, или преди това, че вече тотално се обърках от толкова теми.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си