.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от felix123
    да седя и да си чакам присъдата след 3/4 дена (трябва да и дойде тогава)
    Ако имаше елементарна сексуална култура, щеше да знаеш, че овулацията е минала отдавна.
    A всъщност сега ли е по-малък шансът да забременее, или преди това, че вече тотално се обърках от толкова теми.
    оф.. хора вие в час по биология не влизате ли ? .. сега шансът да забременее е по-малак.. много по-малак.. овулацията е периодът през който има най-голям шанс жената да зачене

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ъм, такива неща не учим в момента. Шести клас съм, не съм тръгнал да извъшрвам полов акт и просто зададох въпрос, с който нямах за цел да се заяждам. Да не говорим, че още нямаме биология. Капиш?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Banned Мега фен
    Ъм, такива неща не учим в момента. Шести клас съм, не съм тръгнал да извъшрвам полов акт и просто зададох въпрос, с който нямах за цел да се заяждам. Да не говорим, че още нямаме биология. Капиш?
    е и аз не се заяждам.. просто предположих, че щом имаш регистрация тука и пишеш в такава тема си над 15 мей би.. извинявай ако ти е прозвучало така все едно се заяждам

Просто ми е интересна темата. В целия форум пиша попринцип. А въпреки че съм на 13, по-добре да се информирам от сега. Никой никога не знае! То аз съм си поставил един лимит 15-16г., ама хормоните напират в някои моменти ;x Все пак, по-добре на 13 и информиран, отколкото на 16 и със нулева сексуална кулутра Радвам се, че се разбрахме. Лек ден.

Banned Мега фен
    Просто ми е интересна темата. В целия форум пиша попринцип. А въпреки че съм на 13, по-добре да се информирам от сега. Никой никога не знае! То аз съм си поставил един лимит 15-16г., ама хормоните напират в някои моменти ;x Все пак, по-добре на 13 и информиран, отколкото на 16 и със нулева сексуална кулутра Радвам се, че се разбрахме. Лек ден.
    ами да.. добре си се ориентирал.. поне ще ти е по-лесно в часовете по биология .. за хормоните всеки знае..но все пак не почвай на 13 .. и лека вечер

Така смятам Аре стига толко, че опсамихме темата Добро утро

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от felix123
    да седя и да си чакам присъдата след 3/4 дена (трябва да и дойде тогава)
    Ако имаше елементарна сексуална култура, щеше да знаеш, че овулацията е минала отдавна.
    Именно. Абе кви сте вие такива глупави-ем не знаете, ем се порите...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Хм та сега мисля,че ще си извадиш поука и другия път да му слагаш наморник/капут.Аз ползвам от 20ст. и да ти кажа до сега не съм имал проблеми нито съм имал безсънни нощи,да чука на дърво.
    1) Капута ти е 20ст. +кефа от секса +мирна глава + спокоен сън
    2) Без кондом -> Ескапел (до колкото помня по нашите аптеки е м/у 30-35лв) + нерви + прецакваш организма на приятелката си + ще си постоянно на тръни + няма да можеш да спиш спокойно.
    Виждаш ли как 20 ст. за 1 капут решават толкова много проблеми...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си