.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Не слушай сърцето. Слушай разума

Вече не вярвам в любовта. Винаги съм страдала. Само едно не разбирам. Защо хората казват слушай сърцето си, а не разума. Е, опитах. Сърцето отново сгреши. И сега мене ме боли, а не момчето От тук нататък ще слушам разума. Независимо колко съм се влюбила, ако трябва ще се откажа. Случвало ли ви се е да ви е страх да се влюбите, защото ще страдате. Това изпитвам аз сега. Моля ви кажете как да го преодолея. Не искам да обичам вече. Страх ме е, че ще боли. Дори и да харесам момче, неискам, защото ще ме боли.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    И аз съм на д/г същия принцип в момента, няма преодоляване. Или го искаш, или не. И аз си търся човек до мен в момента, но като ги знам какви са на тези годинки и направо ми се отщява…

Голям фен Аватара на Done
    не е ли възможно да си влюбен/а и все пак да слушаш разума ? според мен той трябва да е водещ...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Да слушаш разума, също не е разумно. Нито една от двете крайности не е правилна според мен. Има ситуации, в които трябва да вземе превес желаното, в други - рационалното.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Хубаво ще е да пораснете Няма сърце... истината е така ,че когато изпитваш чувства към някой още в самото начало трябва да помислиш много добре дали имаш шанс с този човек дали ще има смисъл да има нещо по-сериозно с него ... Наблюдаваш го как се държи как се отнася с хората около себе си как се отнася към теб какви са му навиците какъв е характера му и дали ще ти се понрави ... дали ще можеш да се разбираш с него дали ще имате общи интереси и общи теми за разговор така би се избегнала опасността да се влюбиш и да страдаш (вярно е ,че понякога можем да сгрешим с преценката си и човека срещу нас да има две лица, но живота е така устроен ,че РИСК ПЕЧЕЛИ РИСК ГУБИ..)... например..
    Любовта ни е генетично заложена и не можем да я игнолираме тя рано или късно се появява.. Страха можем да преодолеем лесно стига да има воля за това. Ако видиш ,че около теб няма човек с който би се чувствал/а добре продължаваш напред и се оглеждаш ... Не бива да се плашите от любовта не бива да ви е страх от болката , защото тя идва и си отива днес е той/тя утре ще е някой друг... Така ни е устроен живота ... всяко зло за добро ... след всяко лошо нещо има и нещо хубаво ... това което не ни убива ни прави по силни ... иии т.н
    Просто продължаваме да живеем правим това което искаме не трябва да търсим любовта тя сама ще дойде при нас ще ни изпрати съобщение ,че това е човека дори и да сбъркаме ори и да ни боли това няма да ни навреди а ще ни помогне да израснем като личности.
    " Страхът е една кисела кифличка ... изяж я неприятно и трудно е преглътни я с помощта на глътка вода и ще видиш ,че си е заслужавало "
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Въй колко много философия в тая тема.
    нека продължим.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Не разбирате ли, че по тоя начин трупате опит и ставате по-силни? Не може всичко цял живот да е цветя и рози

Пусни си една серия на "Малкото пони" и се успокой.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз пък си следвам и двете + нагона. I feel good.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на sasha_90
    Докато не си опариш,няма как да срещнеш голямата любов.Когато се разделиш с някого,си кажи"Всяко зло за добро".В началото ще ти се струва нещо невъзможно,но с времето ще осъзнаеш,че раздялата си е струвала.

Аз като цяло гледам в повечето ситуации да слушам разума, някак така съм устроена, може би заради зодията ми.. не знам. Но иначе усещам, че и мен ме е страх да се влюбя на моменти, защото предполагам после колко много боли. Не съм се влюбвала все още, но страха си го има...
    Но любовта не пита, а връхлита, така че страх, не страх...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Няма начин - винаги ще боли, първия път поради биологични причини също боли, но се свиква, нали? А да се откажеш от любовта е най-тъпата мисъл, която може да ти мине през главата. От опит знам, че любовта, сама по себе си, е по-силна от болката от неуспех или раздяла. Рязали са ме доста пъти... всъщност всеси път , но това не е причина да се откажеш. Давай смело напред!

Ако не влезеш в кухнята,няма да се порежеш, но няма и да си намажеш филия...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    С времето ще се научиш да оставаш разумна и в любовта. Но без опита от грешките това няма да стане.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Любов няма!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не е за вярване колко много клишета се изредиха тук.

Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL
    не трябва да търсим любовта тя сама ще дойде при нас ще ни изпрати съобщение ,че това е човека
    Мхм, ще падне от небето когато най-малко очакваме. Ех... <3

Изключително глупаво е да се съпротивляваме (плашим) от любовта, само защото има възможност да ни заболи. Ако сме с някого и постоянно "потушаваме" чувствата си, никога няма да изпитаме истинското удоволствие от самата връзка.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Аз съм на принципа квото станало - станало , каквото ще става - нека да си става , та с момичета без момичета все тая, аз съм си аз и любовта няма да е тази която ще ме сломи

Аз пък научих, че с новото момче спираш да страдаш за старото, а после страдаш за новото, докато не откриеш още по- новото. Ама как го обясних.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Не разбирате ли, че по тоя начин трупате опит и ставате по-силни? Не може всичко цял живот да е цветя и рози
    "Каквото не ме убива, ме прави по-силен".
    Да допълним,де.

Лично мойто мнение е че, любов няма !! Има само временни овлечение които понякога продалжават по-дълно , но рано или късно завършват със сълзи поне от едната страна

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    най-доброто мнение
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    То в тоя живот има ли любов,деба!!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    С болката и всичко останало трупаш опит.Няма как,ще страдаш още много ...искаш или не искаш.This is the life (; get it.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вече не вярвам в любовта. Вярваш. Това,че си се разочаровала за пореден път - не означава,че няма любов. Винаги съм страдала. Само едно не разбирам. Защо хората казват слушай сърцето си, а не разума. Е, опитах. Сърцето отново сгреши. И сега мене ме боли, а не момчето От тук нататък ще слушам разума. Независимо колко съм се влюбила, ако трябва ще се откажа. Случвало ли ви се е да ви е страх да се влюбите, защото ще страдате. Случвало ми се е. Но само,защото послушах разума,а не сърцето. Това изпитвам аз сега. Моля ви кажете как да го преодолея. Излизай с приятели. Намери си някакво хоби. Чети книги. Разходи се. Запознай се с нови хора. Не искам да обичам вече. Страх ме е, че ще боли. Дори и да харесам момче, неискам, защото ще ме боли. Когато срещнеш правилното момче - няма да те е страх ,от каквото и да е. А сега просто бъди силна.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Добре бе,Къци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си