- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грозно ли е без сутиен?
Абе доста често излизам навън без сутиен.Всичките ми приятелки постоянно ме гледат в гърдите.Казват че било много грозно и трябвало да сложа сутиен.Попитах веднъж едно момиче дали мисли, че е изглежда грозно когато ходя без сутиен, а тя каза "Не".Вече ми кипна.Едни викат "грозно" други, "не е"..И така де..Какви са вашите мнения?
Не е грозно, стига циците ти да не се разминават с пъпа![]()
![]()
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
добре тогава..
Зависи и от модела на блузката/потничето. Някои дрехи прото не стоят добре без сутиен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
По принцип става за гледане, ама да кажем че гаджето ми разцъква навън без сутиен... не не, няма да го бъде
Аз като видя такова момиче, веднага ми идват мисли, че е от по-"леките"![]()
Walk with me now, fly with me later...
ами аз мисля че не е много грозно но все пак като излизаш ако има момчета и играете на нещо защо д ане си слойиш.. чакаи ас не разбрах не ти е удобно да носиш или ?????????????![]()
estestveni
апфПървоначално написано от ma9
![]()
зависи с какво си облече,къде ще ходиш и какъв размера на бюста ти
Hostis Honori Invidia
Учителката ти по български сигурно се гордее с тебПървоначално написано от ma9
![]()
Не само размера, но и формата на бюста. Например на приятелката ми имат формата на капка и стои супер яко когато е без сутиен. Моите обаче са по - заострени, така да се каже, и изглеждам ужасно без. Абе... макар спортен да е, по - хубаво е да си носиш.
Абе незнам ама на пипане е доста по приятно без сутиендаже и без блузка/потник и т.н.
иначе аз нямам проблем приятелката ми да излиза без сутиен макар че веднъж се случи случкамай във Варна бяхме на гости на една приятелка и както се мотаме там всичките по центъра ли къде беше
и аз нещо ръкомахах и без да искам малко и посъблякох потника
а тя беше без сутиен
ама не ми се разсърди де ... хаха ... вика "ако бяхме в нашия град щях да те убия"
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Аз не обичам да ходя без сутиен. Някакво неудобно ми е. Но има рокли, за които просто не можеш да намериш подходящ и тогава ходя без.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тази тема ми хареса!
Ами да ти е БХ какво ти казват другите! Ако ти е удобно си ходи така, но гледай все пак да не прозират блузите..
Ако не ти пречи, хората да те заглеждат, не виждам причина да слушаш евентуално завистливите си приятелки.![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Ами много зависи колко ти е голям бюста, с какви блузки се носиш и как седи... Аз без сутиен не излизам, колкото и да не ми харесва няма как защото иначе имам чувство, че вс ме зяпат..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Перфектната цица без сутиен е много далеч от грозното!Това е една от красивите летни картини които може да засече мъжкото око някъде по трасето!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
хъх... не знам на мен ще ми е ужасно некомфортно, защото прозира... пък и както някой каза по - горе ще те помислят за някфа лека..
+1Първоначално написано от Freakylol
![]()
![]()
![]()
Откога пък без сутиен=лека жена? Вие знаете ли изобщо значението на израза, или го използвате с повод и без повод?![]()
Зависи от гърдите. Ако са увиснали/прекалено големи(естествено големи, не силиконови) не е особено естетически красиво, понеже бягат насам-натам.В крайна сметка обаче изборът си е твой. Ако се чувстваш комфортно, няма какво да се съобразяваш със завистливите си приятелки.
Първоначално написано от straus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
твоята болка днес, е твоята сила утре
Ем не е Грозно но със сутиен е по sexy![]()
грозно е, ако в сутиена няма нищо..
Абе вие сте луди.. И до магазина не ходя без сутиен.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз си ходя без сутиен и без бельо и се чуствам страхотно!Важното е на теб как те е по-приятно и удобно,а не това какво мислят хората!
Зависи от самата дреха и от бюста също... аз ходя без сутиен само с потници, които не позволяват такъв ( и то само на късички разстояния ;д ) или след басейн някой път ... Просто в останалите случаи се чувствам дискомфортно.. А теб не трябва да ти пука кой какво казва, щом ти е удобно, тогава си се носи както си искаш :P