- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грозно ли е без сутиен?
Нека да е грозно,наболи зърна през блуза..Их че грозна картинка,ужас направо.![]()
Дам, подкрепям те, затова и аз съм на мнението, че е по-добре със сутиен. :PПървоначално написано от chronic
И аз те подкрепям,ама като е със сутиен да няма блузка отгоре.Първоначално написано от lamer4e7o
![]()
![]()
Ти си бил момче,сорка много бъркам форумните родове тази вечер.Ще извиняваш за емотките.![]()
Няма нищо. Често ме бъркат с момиче… не знам защо.![]()
Да не ти дреме за форума,гледай на живо да не е така,че тогава е опасно.![]()
Ти кога стана мъж, че да си толкова компетентна по тоя въпрос? Не можеш да имаш нашето мислене, както още по-малко, ние - вашетоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Питай момчетата дали им харесва. Какво очакваш да ти кажат завистливите ти "приятелки" ?
Аз като вида сгодна безсиликонова цица лишена от сутиен, за около 2 секунди ми спира мозъка.
Temet Nosce
벨야카
Викаш на смяна идва другата главаИ аз мисля кат umri.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мда, и под душа скачай със сутиена.Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Welcome to the Jungle...
Класната ми не носи сутиен и е на 50 години, много е грозно.![]()
![]()
Някои без гащи излизат,вие тука за един сутиен забележки ще правите![]()
![]()
![]()
Както всички неща и за това ще чуеш различни мнения: едната крайност, другата, безразлични...
Всеки случай грозно не е.![]()
Има случаи, в които е грозно без сутиен![]()
Но ако гърдите ти са с хубава форма, стегнати и не огромни-всичко си е чук и седи секси.
Моите са големи и не се харесвам без сутиен.
Но на който както му харесва.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Евала ти правя.Първоначално написано от angelskodqvol4e
![]()
средно големи гърди и леко загатващи за присъствието си зърна под бяла или светла тениска... мммммммм sexy![]()
Добре де,а за вас кой размер са средно големите гърди?Аз няколко пъти съм се опитвала да ходя така,обаче все ми е неудобно,въпреки че съм била с подходящи блузи.Изглежда наистина е според кой как се чувства![]()
И кво ми вкарваш ирония?Без сутиен Е грозно, ако ще и още 20 човека да ме нападнат.Навън никога не съм без сутиен.Първоначално написано от DarkTemplar
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Подкрепям момичето над мен, въпреки че съм от мъжки пол.![]()
хихи мерси, ако беше за менПървоначално написано от lamer4e7o
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
има само 2 варианта в които мнението ти би звучало логично :Първоначално написано от mrazqkindergarten
1-ви имаш мнооого малки гърди и разчиташ на подплънките в сутиена да ти повдигат самочувствието
2-ри имаш мнооого големи гърди и като ходиш от подскачането им, се повдига долния край на блузката ти и се вижда отпуснато коремче![]()
не държа да знам кой от двата е правилния - не ми отговаряй![]()