- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грозно ли е без сутиен?
Ох, Боже.. каквито и да са гърдите е грозно, ако има кво да се сложи в тоя сутиен. И много ясно, че няма да ти отговоря, ще вземеш и мерки да ми искаш още малко.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Може пък момичето да е надаренo, от къде знаеш?![]()
мразя да видя момиче без сутиен и лично аз самата не ходя без навън
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
И според мен без сутиен е много грозно ама много. Наистина има блузи които стоят добре без сутиен и такива които не могат да се носят със, но от казаното от авторката тя няма предвид такива дрехи, а по принцип си ходи без. Ако имаш малки гърди и не се забелязват няма защо да носиш сутиен, но щом приятелките ти са забелязали и са ти казали, че не стой добре може би трябва да ги послушаш. Според мен си малка и сега започва да ти расте бюста и не си свикнала, но наистина е грозно ПОНЕ СПОРЕД МЕН!![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Грозно е много ясно, друго си е със сутиенчето така…![]()
Done е прав, другото са женски предразсъдъци.
Welcome to the Jungle...
К`вото и да си говорим, грозно е, да![]()
На мен лично ще ми е неудобно, ако тръгна така някъде..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Грозно е. Точка.
Без ходя само с една рокличка, щото ного се вижда и не ми е удобно със... пък и то не си личи че съм без мхохо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изобщо не е грозно ! Е стига да не са отпуснати...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Пусни една симка и ще ти кажа. Ако имаш хубави гърди не е грозно
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Без сутиен ходя само с някои рокли и не личи,че съм без
Иначе ми тежат![]()
Ами мисля, че не е много хубаво !
+1Първоначално написано от SisiStrange
Can't get you outta my mind ♡
въпрос : грозно ли е като сте голи ?
![]()
ако смятате че да - то проблема е по-сериозен и не се изчерпва само до присъствието или липсата на сутиен![]()
![]()
А видял ли си някой да е тръгнал както майка го е родила по улицата?Първоначално написано от Done
Така че сравнението ти е супер неуместно.Вкъщи ако иска и гола да си ходи не само без сутиен, навън-не.
неуместно е твоето включване по ред причини :Първоначално написано от mrazqkindergarten
- не отговаряш на въпроса ми
- ТИ задаваш неуместен въпрос в/у моя, опитвайки се да преиначиш смисъла на поста ми
- пропагандираш някакви канони за това как човек трябва да се облича, предполагам произлизащи от факта, че не харесваш тялото си...
защо си мислиш, че мнението ми е изградено въз основа на моето тяло? че не си харесвам тялото така и тн.. тва няма нищо общо ,ама както и да е и даже много уместно си ти отговорих, но го разбирай както искаш![]()
Ми не. Стига да не ги риташ. Ако са стегнати - няма проблем.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
А ти защо си мислиш, че казваме, че е грозно съдейки по себе си!Първоначално написано от Done
Ами ако момичето е дебело, с увиснали, големи гърди и ти е облякло някаква прилепнала блуза без сутиен и на всичко отгоре и се виждат и зърната!
Или пък играе баскетбол ( примерно ) .. няма да ти е много приятно да гледаш как се тресът циц*и и сланини!
Всеки със мнението си!!
Колкото до предположението ти за това дали сме грозни и дали не се харесваме ( "добра логика" ) !!![]()
![]()
Ми не всички са манекенки, но явно не си запознат с това!
Според мен гледката ще е хипер грозна!
На някои пък им седи добре .. всеки си има мнение и вкус!
Това, че сме казали, че според нас е грозно и не бихме излезли не значи, че не се харесваме голи ( или нещо подобно )!
Пък и не сме казали, че на всички им седи грозно!!
Аз понякога, когато съм с рокля без презрамки ходя без сутиен!
На мен ми е някакво неудобно без сутиен ( сякаш нещо ми липсва)!
Малко се увлякох ;д ..
Аман от капацитети.Първоначално написано от Done
Walk with me now, fly with me later...
Малко ли? Абе квото и да си говорим, ако имаш някакви малки развиснали се цици.. не върви, да си без сутиен.Първоначално написано от ex7azy
Точно ТОВА се опитвам да кажа!Първоначално написано от CrunKinG
Не на всеки му седи добре и не на всеки му е удобно без сутиен!
Надявам се да сте ме разбрали ..
разбрах, че поддържаш моята теза, а именно :Първоначално написано от ex7azy
- не на всеки му седи добре - индивидите от тази група казват, че е грозно защото не харесват себе си без сутиен..
- не на всеки му е удобно без сутиен - това не важи, защото ако неудобството пречеше на дамската суета нямаше да има високи токчета, къси поли, коламаска, козметици и т.н. Та да приемем че индивидите от тази група се причисляват или към горната или към тази по-долу.
- остана групата на индивидите които се харесват без сутиен...
ПП : баси колко време загубих да се занимавам с глупости...стига толкова от мен![]()
Бате кво си губиш времето да спориш с хора, които дори не могат да си формулират ясно мислите и реално не знаят коя теза поддържат...
Иначе е ясно, че всяко момиче/жена съди преди всичко по себе си за повечето неща (особено пък тези, свързани с външния вид), просто така са устроени.
Welcome to the Jungle...
Олеее, как ме дразните такива. Къв си бе?! Нали мъж се водиш?! Сутиен носил ли си?! Знаеш ли колко е удобен (ако е подходящ размер) и как се свиква с него, като го носиш от години? Ама айде, излез по пишка, нали е много удобно.Първоначално написано от Done
ДА, на мен не ми е удобно без сутиен. ДА, не харесвам тялото си дотолкова, че да се чувствам комфортно почти гола на улицата.
Ти ли ще ми кажеш колко варианта има?! За мен нито единият не е верен. Кво прайм?има само 2 варианта в които мнението ти би звучало логично :
1-ви имаш мнооого малки гърди и разчиташ на подплънките в сутиена да ти повдигат самочувствието
2-ри имаш мнооого големи гърди и като ходиш от подскачането им, се повдига долния край на блузката ти и се вижда отпуснато коремче
Всички мъжки, дето ни се нахвърлиха, първо да помислят обективно и да не изказват мнение, базирано на желанието си да виждат по-често жени без сутиени по улицата.
Много разбиращи беее... ама много. Половината топките не могат да си избръснат сами, ама много им знае балалайката.