- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грозно ли е без сутиен?
От мъжка гледна точка - жените без сутиени доста често са хубава гледка, стига да са с хубава форма.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Абе да ти кажа оня ден видях една мацка така без, с онези подобия на гащеризон - къси шорти и бюстие на едно...е нямаше такава грозотия.Ама важното,че не и пукаше
maDamn
Аз пък не разбирам каква роля играят тия силиконови презрамки? При положение, че нищо не прикриват ( а май това е целта) и стоят отврат, пълна гняс!
Има си подходящи сутиенчета за сичко, бриджитки, миджитки, е за гол гръб вече е трудна задача.
А и мисля, че не е особено на място да говорим за изявата без сутиен на възраст 13-18г. Тепърва оформящите се гърди на подрастващите момиченца, изглеждат ужасно.
Яките цици под мокрите тениски може да си ги гледате само по филмите, реалността е по-различна и определено съм против. Все пак ако не става въпрос за излизане до магазина и намятане набързо на няква връхна дреха.
Рядко си позволявам да ходя без сутиен, но има и такива дни в които се налага или просто ме мързи да си сложа.. нямала съм критики, така че едва ли е чааак толкова грозно.
Рядко нося сутиен напоследък,ако прозира или нещо не ме кефи слагам ,но определено ми по-комфортно без,а и гърдите ми са с нормална големина,не са някакви отпуснати да подскачат,нито имат форма,която да има нужда от сутиен ,за да изглежда добре,така че го смятам за ок. Никой не ми е казал,че ми има нещо,по-скоро ми се чудят как ми било удобно,защото имам приятелки,които спят със сутиен.Не знам как издържат и не искам да разбирам никога. Обичам да ми е свободно пък![]()
Ми как издържат , по същия начин по който дебеланата издържа да не си свали дрехите на плажа и да влезе директно с юрганите и чорапите във водатаА някой ще почне в момента да се смее и да каже че съм психар , но това се заклевам виждал съм го лично с очите си , един шопар беше влязъл на един аква парк с чорапите и дънките вътре в басейна , и после седнал на тия барове дето са вътре в басейните.И от чорапите смърдеше на скумкрия.Пълна утайка.Както и да е много се отклоних,мисълта ми е че от комплекс спят със сутиента , примерно че са им малки циците или неравномерни , или друго
Дали им е тъпо
Много ясно , ама никога няма да си признаят , и затова лъжат като дърти циганки
![]()
^ Хаха, еми сигурно си прав,имайки в предвид и факта,че носят подплънки,което ме озадачава(ше) още повече. Иначе на плажа съм с горница винаги!!![]()
Ами красиво е ако имаш хубави цици, но е грозно ако имаш гадже, защото те прави горе-долу лека.
Всички трябва да са леки ве , лекКойто не е лек , той не е готин
Тва е правилото на бургас
Ся гледай , дори и да изглежда като монахиня тя пак може да има мръсни мисли и да иска да се плясне с друг , сутиена няма да я спре , усещаш ли ме21 век сме и тия неща са глупости за мен
и стереотипи
Момичета я качете по една снимка със сутиен, без сутиен с потниче/блузка и една без нищо, пък ние ще ви кажем как ни допадате!![]()
![]()
глупости .. имам приятелка ( за протокола на 18 ) която има ужасно хубав бюст ( не е голям - среден,но е с хубава форма и съм я виждала с блуза без и седи ужасно яко) ,но ходи постоянно със сутиен - даже и у тях и като я питам защо тя ми отг. щото съм свикнала и ако го махна ми е все едно ходя без гащи ( бельо ) и ми обясни,че имала чувството,че ще и паднат![]()
по темата: зависи
за прозрачните презрамки мернах нещо - слагат се с цел да не си с 100 презрамки или ако си с рокля/бюстие/блуза без презрамки да не стои грозно
Бла бла, ама като се сетиш кви мисли имат другите момчета в главите за твоето момиче не ти става много приятно. И те са провокирани главно от липсата на сутиен примерно. А и да, разбра се, няма значение как се обличат хората, но е факт, че тези които се обличат по-леко са и по-леки. МОЖЕ и да не са, но повечето от тях са. Като се облича леко се присъединява към стереотипа както ти каза и вече става лека в на всички други очите. Все едно да се обличаш като някъв просяк и да се сърдиш на хората, че те мислят за такъв. За теб може да са глупости, но за мен е глупост да се каже, че това са глупости. Това няма да бъде изкоренено колкото и да си вярваш, че е глупост.
Ми що пък да не ми е приятно веПо скоро съм неутрален
В смисъл нямам съмнения в себе си за каквото и да е било , демек няма да ревнувам като путяк че тя ше си хареса друг щото тва няма да стане
После другото ако някои от тия "младежи" станат агресивно настъпателни , от моя страна ще последват не една , а ДВЕ стъпки към тях
Мен ме кефят леките хора , като мен , лек
Важното е да си освободен и да се чувстваш леко , и тялото ти и духа да са олекотени тъй да се каже , кат олекотена спортна КОЛА , върви мноо по бързо , нали тъй
![]()
Момичета които се обличат готино не бих ги възприел по начина по който ти например , т.е никога няма да бъда консервативен , всеки има шанс на личен избор , живота си е личен
Мацо отговорът тука е лесен , не е свикнала да ходи чисто гола без бикини, прашки и т.н. , важното е да се чустваш яко в тялото си. Ако къщите на съседите не бяха толкова високи , и навън щях да се разхождам без дрехи , доста по яко еПо тоя начин също може да хвана тен и т.н. и няма да се налага да ходя на плаж
![]()
Ами на мен лично би ми било неудобно без сутиен, но иначе и аз съм за формата ако са добре оформени защо не от време на време да се разхождаш без![]()
И аз не ходя без сутиен. Аз даже в 90% от случаите спя с него. Което не ми пречи цяло лято у нас да си се размотавам само по сутиен.
С моя миниатюрен бюст не би стояло грозно, но не бих излязла без. Това е все едно да излезеш без бельо. Може, ама е по-комфортно със.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Еми различни хора сме простоАз съм силно консервативен относно много неща, за мен точно сдържаността на духа те прави истински качествен, като спортна кола. Колкото повече я пазиш, толкова по-...запазена е тя. Не се опитвам да ти налагам мнение разбира се. Живей по начина, по който ще си щастлив, стига да не нараняваш другите. Но виж, да казваш неща от сорта на "няма да стане" е глупост, защото винаги трябва да си имаш едно на ум. Ще ти обърнат живота с главата на долу преди да се усетиш ако си прекалено наивен.
Последно редактирано от Uzerneim : 05-06-2013 на 14:55
От опит ти го казвам това че може да се облича като монахиня но това няма да я направи "добричка"Не си ли се замислял че може да се прикрива момичето
Т.е. да те заблуди и през това време да върти игрите
ще си кажеш ох тая ква е задръстена , тя е вечно моя вярна и т.н. и през това време си преебан.
Това за никога няма да стане го казах като майтап , не ме ли усетиНяма сигурни работи , винаги ще се намери шматка която да се опита да те изиграе
Никой не е прекалено умен и прекалено предпазлив , хора сме и правим грешки
![]()