.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на Transform

СЛИВЕН Езикова школа

Някой може ли да ми даде информация за езиквата школа Акцент,колко се може,повече и най-важното добра ли е,струва ли си да ходя там?

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Препоръчвам ти Максима
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Re: СЛИВЕН Езикова школа

От какъв език се интересуваш?

Re: СЛИВЕН Езикова школа

Не съм чувала хубави неща. Ама ми казаха за една жена учитека в Слиен дето била много яка и ги научава наистина на всичко. Не е учителка в никое училище, работи сама и аз ще я търся за немски или английски, ама за немски повече, че английски уча в училище и искам немски да науча.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    От старият ми и от сегашният ми клас доста хора ходят там. Казват, че си струва. Вече от личен опит обаче не мога да споделя мнение.

Аз пък имам приятелка в Бургас дето се занимава индивидуално и ми каза, че това е най-добре. Затова и искам на уроци, ама не мога да намеря учителка.

Намерих супер яка учителка по немски, вече втора седмица ходя и е много яко. Цените са много по-евтини от Бургас и стара Загора и обучението е супер качествено. И нашите са много доволни понеже леля ми знае немски и ме изпитва и каза, че наистина госпожата си върши супер работата. Ако някой се интересува да пише тук и ще му кажа за учителката. Супер е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си