- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Антицелулитен масаж
Правили ли сте си антицелулитен масаж.. Аз нямам много целулит, но все пак имам малко по дупето.. Така че мисля да си направя.. Който си е правил.. нека сподели мнението си
Професионален масаж ли имаш предвид? По принцип редовно си правя в къщи под душа с едно масажорче, което си имам и с постоянство и в комбинация с други анти-целулитни действия има много добър ефект.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
да и аз искам да попитам за този вид масаж
видях на няколко салона на пише за такъв вид процедура,но не съм се поинтересувала за цена
МОМИЧЕ!
Ами аз съм ходила само един път на антицелулитен масаж. Беше си доста болезнено. Лично аз не съм мазохистка и не смятам да повтарям. Казват, че на 7-8 процедура с вендуза има ефект - получава се заглаждане и намаляване, но не съм много сигурна. Иначе продължителността на масажа е около 20 минути, а цените варират от 20 лева нагоре. Е, някъде може да се срещне и по-евтино.![]()
Имам тяло на модел... в мазето си...
Разбира се че съм ходила и редовно ходя на антицелулитен масаж. Много съм доволна от резултата, а и като чета цените в горният пост значи съм направо на далавера. Не е необходимо да боли, но разбира се зависи от конкретния случай. Непременно обаче се приготви че от един масаж няма да има ефект. Необходими са повечко за да има видим ефект както са писали и по-горе.
Какво представлява тоя масаж, че е болезнен?
Не е задължително да боли. Боли само при напреднал стадии на целулита.
Имам познат, който прави такива масажи и мацките, дето ходят при него, са яко доволни![]()