.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Модулатор за тяло-Билка

http://shopix.bg/Bilka-Modulator-za-...-Grozde-Mavrud
    Някой ползвал ли го е и какви са ефектите ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Ползвала съм го преди година, ефект нямаше, но и аз само една тубичка изхабих. Иначе за да има ефект, трябва постоянство.
    Виж какво пише за него:
    Нежен крем, с интензивно биоактивно действие, базиран на откритите само в българското грозде МАВРУД антиоксиданти и полифеноли, 30 пъти по-силни от познатите досега.
    Съдържа: еластин и витамини, които подхранват кожата и оформят младежки вид на фигурата.
    Ускорява кръвообращението и подпомага изгарянето на мазнините. Стимулира образуването на колаген и еластин, уплътнява мускулите и кожата.
    Резултат: младежка фигура и млада кожа!
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

някой друг ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Аз съм го използвала, ефект не забелязах, но пък много хубаво мирише
    Нищо не ти пречи да го пробваш
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Според мен тези кремове си струва да се ползват само в комбинация със спорт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си