- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.9)
Закуска: кафе
Обяд: пилешка пържола, фреш от моркови
Вечеря: Уиски, фъстъци, накрая може би някаква салата за да не се умре от глад![]()
Закуска: 1 пълнозърнеста палачинка със сладко от боровинки, кафе с мляко
Oбяд: купичка салата, 1 филийка пълнозърнест хляб, 1 пълнена чушка с извара ; 20 гр черен шоколад
Междинно: малка ябълка, 150 гр домашен ванилов крем ; зелен чай
Вечеря: 1/2 домат, пълнена чушка с извара ; 20 гр черен шоколад
Последно редактирано от tonssy : 03-26-2013 на 15:30
з: банан и кафе
о: не знам, ще мина да си купя някаква закуска от центъра
в: силно подозирам, че ще са спагети хд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
з: 1 купичка ягоди; 2 белтъка + 1 жълтък
межд: 2 ябълки
о: Активиа Закуска; 1/2 пържола + 1 порция микс от грах, царевица, картоф и морков; ок.70 гр млечен шоколад Своге <3
межд: 1 палачинка от овесени ядки; 300 мл мляко с 1/2 банан
в: картофи с копър; 1 мъничка палачинка от овесени ядки; 1 морков; 1 твърдосварно яйце; още 1 палачинка от овесени ядки
Последно редактирано от .Wonder : 03-26-2013 на 18:52
Започнах прасешки деня:
-кола zero
сандвич с шунка, картофки, домати, краставици , сос и майонеза
- 2 карамелени кексчета
maDamn
днес съм на плодове, но за довечера смятам да си приготвя това изкушение http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B...BE%D1%84%D0%B8 изглежда доста вкусно.
-кафе с мед
-овесени ядки с кисело мляко
-3 кюфтета на скара +салата (домат+сирене)+2 филии хляб
-3в1
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
И една плескавица трябваше към кюфтетата, щеше да стане чудесна сръбска скара![]()
Понеже съм на училище си купувам за закуска:Бейк Ролс и пия някакъв сок,а обядвам вкъщи салата или един сандвич,а за
вечеря салата
Закуска- Сандвич с фастъцено масло
Вора закуска- Кафе
Обяд-пропуснах го
Следобедно - Чай
[QUOTE=PinkPan7her;10645605]Цял ден на плодове и вечерта да се натъпчеш - голяма грешка.
Мит
он, отдавна не съм писала
*ябълка
*оризовки, хумус, домат
*ябълка х2, виенско кафе, шок. бонбон
*кивих2, ябълка
*задушени броколи, карфиол и брюкселско зеле
[QUOTE=Jaune;10645907]Разбира се. Сигурно няма никакъв смисъл в това, че през нощта ОЧЕВИДНО няма как да изразходиш поетите калории.
Сигурно няма никакъв смисъл и в приказката: Закусвай като цар, обядвай като княз, вечеряй като просяк.
Сигурно няма и смисъл в това да си разпределиш яденията умерено на равни интервали през деня.
Само мит ще е.
[QUOTE=PinkPan7her;10645944]
Мит е. Прочети по темата :Д Не ми се влиза в спор и не ми се обяснява подробно; основната идея е, че човек пълнее, ако поетите калории са повече от изразходените. Ако, да речем, поддържаш тегло на 1500 калории, няма значение дали ги ядеш сутрин или вечер, ако поемаш само толкова, поддържаш. Ако приемеш повече, дори това да се случи в 6 сутринта, качваш. Това е.
- чаша кафе
- мусака
- риба със задушени зеленчуци
- шепа фъстъци с уасаби
- 3 сухара
- 3 парченца шоколад
10:00: ябълка, няколко бонбона (много рожденници днеска ;д)
12:45: пъстърва на скаря, няколко хапки шунка
19:30 : скумрия на скара и 1/2 краставица
Зелен чай
За целия ден: 2 банана, 1 ябълка, 1 грейпфрут, 1 морков, 2 кафета с малко прясно мляко, 250мл кисело мляко, овесена каша с вода и подсладител, спанак с ориз, задушени зеленчуци с чисто свинско месо. ммммммм :}
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
-грейпфрут
-свинско месо с грах
-ананас
-кисело мляко с канела
з: 1 купичка ягоди, 1 твърдо сварено яйце
межд: 2 ябълки
о:Активиа с мюсли; 1/2 пържола с малко домашна лютеница
межд: 300 мл прясно мляко с 1/2 банан; 30 гр кашу; 2 кивита
в: 1 порция макарони с мед и сирене; 1 морков; 1 чаша прясно мляко с натурално какао
Последно редактирано от .Wonder : 03-27-2013 на 16:10
Закуска: банан, 2 бисквити Белвита, кафе с мляко
Обяд: доматче, омлет (2 яйца, 1 чушка, 20 гр пуешка шунка) ; 15 гр черен шоколад
Междинно: чисто кафе, ябълка ; 100 гр кисело мляко с канела
Вечеря: филийка пълнозърнест хляб, чиния боб с кисело зеле ; 25 гр черен шоколад
Последно редактирано от tonssy : 03-27-2013 на 15:49