.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Тема: Класът Ви

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Не, не го харесвам. Не мога да харесвам хора които ме мразят и не говорят изобщо с мен
    Подкрепям напълно това мнение.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Супер смотан клас имам ...
    от 8 клас сме заедно ... ся ще сме в 11 ...
    секи се е разделил на групички .. храни другите.. 1 като нещо лошо за някои и сички му вярват... слагат някакви тъпи етикети .. и 1-2 кучки като кажат нещо за някои .. и целия клас го мрази и така ...
    25 момиче и 4 момчета сме ...
    момчетата до някъде сме задружни в класа.. но извън даскало излизам само с 1-то момче... мраза ги ... мислят ме нещо което не съм ... говорят за гърба ми .... но всичко ще им се върне ... Като им сложа разхлабително в напитките на бала ще им се върне за тея 5 години дето са много надъхани

и другото което е .. че почти целия клас ме мрази .. защто винаги им казвам истянта в очите .. такъв човек съм просто ....

никога не сме се събирали целия клас за тези 3 години ... само в училище .. винаги къдеот и да отидем да се съберем ... 10-15 мах 20 човек .. другите селяни никога не си прават труда да идват ;x

Re: Класът Ви

Цитирай Първоначално написано от Transform
    Разкажете за класа си,харесвате ли го,бихте ли го заменили или не можете да се представите в друг клас ,задружни ли сте и т.н.?
    Първо - не сме задружни. Юркам ги, като животни по цели месеци, за да се организираме. Обикновено викам като ненормална до степен предразняване, докато аджеба постигнем някакво съгласие. Всеки със своето лично мнение, иначе ако стане някаква беля горе/долу има задружие всички си мълчим, докато дойде директорката.. естествено =D
    Второ - не мога да си се представя в друг клас.
    Трето - бих го заменила, да.
    Четвърто - всички са индивидуални личности. С много различни интереси и на различни нива осъзнати. Има изключително заблудени личности (повечето) още не знаят както се вика, че парите не растат по дърветата.
    Да не говорим за живота. Има доста с наклонности на кифли и кифленски разсъждения. Намират се тук-там хора, с които да можеш да си прекараш хубаво, но големият град променя всички, рано или късно.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Град
    Видин
    харесвам си го, въпреки че понякога са ужасни, ама квото и да е не бих ги заменила, свикнала съм си и с тях, а и с някои съм от 1ви клас

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Класът ми съкс =]

Има 2-3 човека които са по - свестни... Останалите не струват.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ще съм с нов клас,старя ми клас беше прекрасен,момичетата сладурки не някви надувки най-близките ми приятелки са от класа ми, пичовете и те пичове,забавни ще се липсваме
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Не харесвах много стария си клас.Повечето момичета ми бяха приятелки само за да ме използват,а всичките момчета бяха гадняри.Моля се новия клас да не е същия...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    От 6 години съм с класа си,разбира се,че имаме конфликти,разбира се,че не харесвам всички,само 5-6 човека харесвамм..

При моя късмет се чудя как съм попаднала в такъв сплотен клас. Всички са супер готини и разбрани хора. Разбираме се по между си, винаги си помагаме ... общо взето ги обичам много.
    I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
    I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3

Guest
    В сравнение с другия клас ми харесва.
    Само момичета сме разбираме се но говоря само с едно. Трудно някой може да говори с мен

Става...Имам си 4-5 по-близки приятели,а другите са доста глупави Най-близките ми хора са извън класа!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

Цитирай Първоначално написано от joronir
    Аз много си обичам стария клас...незнам какво ще правя с нови хора супер странно ще,е по някога имахме конфликти но почти през цялото време бяхме заедно...е не си сподялхме с всички,но бях супер якия клас...много ще ми липсват лудорийте ни ние бяхме малък клас за това може би сме били такива...(15 души)
    И при мен е същото. Новия клас е ... Не вярвам да има по УЖАСЕН

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

не си харесвам класа .. ноооо с тях ще съм до 12т иклас така че.. ще се наложи да свиквам с тях

Ами до 4ти клас бяхме най-якия клас-задружни, весели , ,мни. А сега съм за 7ми и се чудя на акъла на процент хора в тоя клас.Дойдоха нови един от село друг от едно тъпо даскало..Успеха ни падна рузко, което ме издразни ужасно много- един на изпити, 3-4 се отърваха от изпит по география и английски.Караме се момчетата скачаме си да се трепем иначе ако се съберем става лудницата ..Момичетата са странни- някои тъпи, други много важни с фасоните, една капризна с пенсионерски характер дето порти и се оправя с "Ще кажа на госпожата/майка ми " ..Иначе засега пак сме най-добрите по акъл и приятелство, Среден успех 5,29 в Европейските в Русе ако му говори на някой нещо.. Абе не знам странно хем сме яки хем сме някви неразбрни ..

супер е от 5. клас сме заедно и сме си свикнали..заедно сме, когато трябва, но все пак е нормално всеки да има групичка.. ние сме г-д на 2-3 групи
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Никак не ги харесвам. Повечето са големи надувки, има си бъдещи кифли колкото искаш, снимат си се в тоалетната всяко междучасие. Да, само щото съм по-различна почти никой не дружи с мен, даже наскоро ми казаха че съм грозна, изрод, зубър, или по-точно тъп зубар, дори и курва. Ми да, те са толкова тъпи половината, че не знаят какво означават тея думи, ама айде, нищо не им казвам. Нямам търпение да отида в немската.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan
    Никак не ги харесвам. Повечето са големи надувки, има си бъдещи кифли колкото искаш, снимат си се в тоалетната всяко междучасие. Да, само щото съм по-различна почти никой не дружи с мен, даже наскоро ми казаха че съм грозна, изрод, зубър, или по-точно тъп зубар, дори и к***а. Ми да, те са толкова тъпи половината, че не знаят какво означават тея думи, ама айде, нищо не им казвам. Нямам търпение да отида в немската.
    Малко е извън темата.. Обаче кога ще идваш в немската? Иии.. кой клас по-точно?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Харесвам класа си!Много сме задружни
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Beyond the Sea
    От две години съм си с класа, не харесвам само 2-3 души, иначе с всички останали се разбираме доста добре, въпреки че не сме особено задружни. Групички има, клюки също, но мисля, че е нормално за колектив от 32-ма души...
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Град
    Lunataaa
    Ми не е зле,макар че има доста групички.Аз не съм в нито една,затова дружа с всички,но не съм с някакви супер отношения с тях-лафим си в часовете,в междучасията,като се видим на улицата се спираме да си кажем две приказки.Рядко излизам с някого от класа.Мисля че като завърша няма да подържан кой зане какви отношения с тях.

Цитирай Първоначално написано от rome0
    От 2 години съм в този клас и не си го харесвам, честно казано.. не че се караме, просто не сме задружни, а старият ми клас ми липсва толкова много, че
    и аз съм така старият ми клас ми липсва повече, може би защото сме били заедно 7 години, не знам. Но от 8 клас съм в друго училище и не мога или не искам да се сприятеля със всички.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Re: Класът Ви

Цитирай Първоначално написано от Transform
    Разкажете за класа си,харесвате ли го,бихте ли го заменили или не можете да се представите в друг клас ,задружни ли сте и т.н.?

Аз лично харесвам 7-8 човека ,иначе в очите на другите сме много задружни,но въсщност не е така
    целият клас си го харесвах..........обааачее за съжаление са 8 клас всички от класа ми се преместиха на някъде ии са ще дойдат от други места ии въобще съм много разочарована, че сега всичко ще се провали ии ще се разделим на групи
    awerw

Супер фен Аватара на LeprikonA
    стария си клас го ненавиждах, чаках с голямо нетърпение да се преместя в новия (след 7ми клас). е, вече 4та година ще съм в него, не всички ми харесват - наистина има всякакви, но има мои хора в него, хора, на които държа много наистина. въпреки всички проблеми и караници нямам нищо против класа.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Старият ми клас си беше пълна отврат...Все се канех да се местя, ама така и не го направих.

Виж, новия е по-добре. Маалко по-задружни сме и поне не се караме. Има няколко хора, които ме дразнят, ама винаги ще има такива.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Има няколко хора, които ме дразнят, ама винаги ще има такива.
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си