.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Бръснене около гениталите

Такам, реших да си обръсна малко космите около пениса, но ( разбира се ) без успех. Успях да ги скъся много, но когато почнах на контра стана голямото порязване. От 4-5 места почна да тече кръв ( тече силно казано, да излиза кръв ). Панирах се на момента и го измих. Изтичах набързо и сложих спирт, уж за да дезинфекцирам. Правилно ли направих и има ли някаква опасност от ... нещо лошо ?
    ПП: Дайте и малко съвети каква бръсначка да си взема, защото явно е било от нея ( бях мега, много, страшно внимателен ).

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Е пяна не ползваш ли ? Сапун ако щеш.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Done
    Задължително горещ душ (косъма омеква значително ), след това гел за бръснене за чувствителна кожа ( за препоръчване е ) и дамска самобръсначка ( по-подходящи са от обикновенните самобръсначки ), маркова с колкото се може повече режещи остриета. Без контра, с плавни движения без да натискаш. Ако не стане от първия път повтаряш цялата процедура...

ПП : забравих - след това третираш с афтършейв лосион ( не афтършейв ) за чувствителна кожа.

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Е пяна не ползваш ли ? Сапун ако щеш.
    Ползвам... Все пак не помогна. Явно индианците си остават индианци. ;d

Gillette Fusion Power,с 2 отделни ножчета,едното за уя,другото за лицето - Това е истината

Учим се, как да си бръснем топките, а се мислим за ебачи..

Re: Бръснене около гениталите

Цитирай Първоначално написано от xmanx
    Такам, реших да си обръсна малко космите около пениса, но ( разбира се ) без успех. Успях да ги скъся много, но когато почнах на контра стана голямото порязване. От 4-5 места почна да тече кръв ( тече силно казано, да излиза кръв ). Панирах се на момента и го измих. Изтичах набързо и сложих спирт, уж за да дезинфекцирам. Правилно ли направих и има ли някаква опасност от ... нещо лошо ?
    ПП: Дайте и малко съвети каква бръсначка да си взема, защото явно е било от нея ( бях мега, много, страшно внимателен ).
    Първо намокри космите добре с гореща вода за да омекнат. След това сложи малко пяна или сапун. Лично аз като се бръснах си взех афтършейфа до мен в случей, че се порежа бързо да го дезинфекцирам ( за щастие не се порязах ). Колкото до ножчето обикновенно Gillette Fusion Power. Минаваш ги много бавно даже ги дръпни направо от корена ги махни. Другия вариант е с кола маска, но трябва да търпиш на болка пък и при кола маската ефекта е по-добър не ти бучат косъмчетата е и ефекта е по-траен.

anonymous708973
    Guest
    Да махне косъм от корем със самобръсначка?!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    къв корем бре пантерке ?

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Done
    къв корем бре пантерке ?
    Мисля, че искаше да каже корен.

Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Цитирай Първоначално написано от Done
    къв корем бре пантерке ?
    Мисля, че искаше да каже корен.
    Знам какво е написал автора, и знам какво не е прочела Пантерата.. но понеже е малко по-интелигентна от глупавите, правилно реши да не отговаря на риторичния ми въпрос.

Dude , под душа трябва да ги махаш
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си