- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- притеснявам се за майка ми
тази нощ се обади вуйчо ми за.да помоли майка ми да го закара до софия ,а ние сме от пловдив.Там той ще се качи на самолет , а тя ще се прибере сама. Притеснявам се защото ще пътува сама през ноща.
Какво да правя![]()
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."
Звънни на Чък Норис. Или просто чакай той да ти звънне, защото ти никога не можеш да го намериш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Отиди с нея за да не се притесняваш .... предполагам ,че ще и приятно да има компания... пъкк и къде е София къде е Пловдив .. ---
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
^^ да защо ен отидеш с нея ?? ако пък не можеш даотидеш не се притеснявай.. все пак е голяма жена.. ще се оправи![]()
![]()
![]()
така е... ^^ все пак баща ми е пътувал сам с МОТОР през нощта (1-2 часа сутринта)
ще се оправи
или пък иди с нея- добра идея е
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Съгласна съм с другите - отиди с нея. Надали ще има нещо против да те вземе. Пък ако не иска - накарай я,кажи й,че така ще ти е по-спокойно. Но не ми се вярва да не иска компания.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно. Аз принципно се притеснявах за майка, която преди пътуваше от Поморие до Сарафово през нощта, а не са чак толкова надалеч.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
^^^
Бургас <3
Както казаха другите, можеш да отидеш с нея.![]()
мерси на всички за подкрепата вече се върна знам че беше тъпа тема ,но нямаше с кой да споделя .
мерси пак за мненията ви![]()
"Учи се от вчера, живей за днес, надявай се за утре."
Иди с нея ако искаш,но тя е възрастен човек.Би трябвало да се справи сама!
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Или отиди с нея, или й се обаждай често. Тя е голяма, ще се оправи!
предполагам вече се е върнала![]()
![]()