.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Към момчетата относто пени*са ми

Здравейте,на 14 почти 15 годишен.
    Проблема е ,че пенис* ми е 10см. в ерекция.
    Когато масторбир** не ме боли но имам нещо като много малка подобно на кажа не знам дали при вас е така.
    Имам и един въпрос:Когато расте пенисът тогава ли се бели главичката или преди или след това..
    Предварително благодаря!!!!

Без такива изпълнения.
    Extremescream

Мега фен Аватара на xoxi
    Май имаш някакъв проблем с клавиатурата.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Сендария
    Защо сте толкова злобни бе, хора? Човекът ви пита нещо, а вие се правите на много важни! Писна ми от това интернет самочувствие! Вземете да пораснете, а?

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Така е във всеки БГ форум - питаш нещо, не ти отговарят, а ти обясняват колко си прост (ииима ли смииисъл...).

Пич, ще порасне, има време за всичко, недей да се стягаш толкова.
    Westside rollin' all day, every day

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Клишетата за "всеки БГ форум" ги знаем.

Причината за подобни отговори е, че има достатъчно теми (+1 Важна в раздела), които могат да отговорят многократно на подобен въпрос. Но мързела на автора и нежеланието му да потърси преди да пита създават подобни, добре заслужени между другото, отговори.

Ключе?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Клишетата за "всеки БГ форум" ги знаем.

Причината за подобни отговори е, че има достатъчно теми (+1 Важна в раздела), които могат да отговорят многократно на подобен въпрос. Но мързела на автора и нежеланието му да потърси преди да пита създават подобни, добре заслужени между другото, отговори.

Ключе?
    Оф и аз си мислех така за важните теми , но няма да има смисъл от форума ако всичко ти е изведено отпред. Тва , че има някви злобни дет тряя да ядат бан , а модераторите нищо не ги наказват е друг въпрос и темата не е за ключе. Само автора да обясни малко по-добре , че нищо не му разбирам.
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Пич, имаш време. Ще ти порасне

Супер фен Аватара на radeberger
    Ако все още не можеш да си забелиш главичката си вземи направление за уролог от личния лекар.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Пич, не се пише цялата дума и цензурира окончанието
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има си важна тема за размера.
    Ключ
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си