- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата относто пени*са ми
Здравейте,на 14 почти 15 годишен.
Проблема е ,че пенис* ми е 10см. в ерекция.
Когато масторбир** не ме боли но имам нещо като много малка подобно на кажа не знам дали при вас е така.
Имам и един въпрос:Когато расте пенисът тогава ли се бели главичката или преди или след това..
Предварително благодаря!!!!
Май имаш някакъв проблем с клавиатурата.
И спря да се върти за миг земята..
Защо сте толкова злобни бе, хора? Човекът ви пита нещо, а вие се правите на много важни! Писна ми от това интернет самочувствие! Вземете да пораснете, а?![]()
Така е във всеки БГ форум - питаш нещо, не ти отговарят, а ти обясняват колко си прост (ииима ли смииисъл...).
Пич, ще порасне, има време за всичко, недей да се стягаш толкова.
Westside rollin' all day, every day
Клишетата за "всеки БГ форум" ги знаем.![]()
Причината за подобни отговори е, че има достатъчно теми (+1 Важна в раздела), които могат да отговорят многократно на подобен въпрос. Но мързела на автора и нежеланието му да потърси преди да пита създават подобни, добре заслужени между другото, отговори.
Ключе?![]()
Оф и аз си мислех така за важните теми , но няма да има смисъл от форума ако всичко ти е изведено отпред. Тва , че има някви злобни дет тряя да ядат бан , а модераторите нищо не ги наказват е друг въпрос и темата не е за ключе. Само автора да обясни малко по-добре , че нищо не му разбирам.Първоначално написано от Eclipsercho
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ако все още не можеш да си забелиш главичката си вземи направление за уролог от личния лекар.
Пич, не се пише цялата дума и цензурира окончанието![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Има си важна тема за размера.
Ключ
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire