Браво за темата, искрено се забавлявах докато четох!

1.Никога не заспивам обърната към стената (понеже много от вас казаха, че заспиват именно така се сетих). Винаги с гръб към стената, просната по корем, с крак и ръка извън леглото; и понякога ''слизам'' от възглавницата.

2.Обичам миризмата на бензин, нафта, блажна боя, лак, спирт, дим/горено...

3.Лакирам се през ден заради тъпия ми навик да си ''обелвам'' лака. Почти не ползвам лакочистител.

4.Изпитвам непреодолима нужда винаги да правя нещо. Да съм заета, да имам работа. Не мога просто да стоя и да бездействам, не ме свърта на едно място, ужасно енергичен човек съм.

5.Ако все пак се случи така, че за момент да остана без нищо за правене, започвам да си въртя косата на пръст, да си пукам всички възможни стави или да чопля нокти.

6.Постоянно ходя вързана, това ми е сигурно от 10 години. Много ми е некомфортно с пусната коса, ужасно ми пречи да ми се мята през лицето, и на врата ...

7.И аз като повечето се оглеждам в лъскавите повърхности по улицата, но това, което гледам е стойката ми - как вървя.

8.Обичам да прокарвам пръст през миглите си, независимо със или без спирала са.

9.Не заспивам без да пресметна колко точно ми остава да спя, така си настройвам биологичния часовник и ми е по-лесно да се събудя. (това ако съм на даскало на другия ден или по някакви задачи)

10.Не мога да говоря по телефона седната ( ) Винаги права и съответно навъртам километраж ръкомахайки.

11.Навика да проверявам всички обеци ли са на мястото си - закопчани, стегнати.

12.Когато е топло обичам само дупето ми да е завито докато спя. ( )

13.Когато се съсредоточа в нещо детайлно се усещам как изплезвам леко език.

14.Когато не говоря понякога стоя с езика обърнат в устата ми.

15.Харесва ми да гриза сурови макарони, сурови спагети, или тези полуготовите спагети, дето са като кубче - много рядко ги ям ''по указание'' - повече сурови.

16.Когато вали и всеки гледа някак да се скрие аз се чудя как да се намокря нарочно колкото може повече.

17.Чопля си раните, каквито и да са, не мога да гледам корички, дразнят ме.

18.Като се закрастя по дадена песен няма спиране - слушам я дни наред, ден и нощ..

19.Ако ми е тъпо/скучно излизам навън без пари, телефон, чанта или каквото и да било друго, само ключове за да мога да се прибера де, и безцелно обикалям улиците..

20.Обичам да чистя лаптопа (прах, клавиатура) и да разчиствам десктопа и разни папки, стигала съм до освобождаване на 60 ГБ наведнъж.

Айде стига толкоз, ще добавям