.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Аве булка,ние от де да знаем.
    Брях,брях

Град
    Карлово, Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Дечко, ти не си човекът, който може да забрани дали и къде да се пише.
    Не стига, че се филмираш от глупости, не знаеш значението на израза "пуснах му", а и се правиш на интересна. Да не споменавам какво "забиване" е било по скайп.

Я излез от филма.
    Много добре казано!
    Пък и какво от това, че не ти пише!? съжеляваш, че си изпуснала някакъв "ЯК" (както се изрази)!?? Според мен не ти пише, защото не си успяла да му задържиш интереса.. Опитай се да си по-потайна, по-непредсказуема и се опитай всеки път да го изненадваш с действията си! Колкото до това с "пускането" ....... нямам коментар
    The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?

Очи пълни, ръце празни... )))))

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    ти му пусна, той те напусна,
    ти му пусна, след това го изпусна,
    ти му пусна, вече не си му вкусна..

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Решил е че го лъжеш само, за да не отидеш с него, разбила си му надеждите и сега се държи студено с теб. Много трудно да се сетиш, нали? Просто го питай има ли нещо свързано с теб, което го притеснява и ако той сподели нещо свързао с предположението ми го опровергай.
    +

А ето ...тъпия се обади.. не я знам тази девойка какъв и е проблема с момчето.. но тъпите коментари....които постваш... са безсмислени

Град
    Карлово, Пловдив
    Е да ама нали знаеш? Каквото повикало, такова се обадило

Знам аз .. но ти му виж темата първо..

Град
    Карлово, Пловдив
    то не е за смях, жалко е.............., ноооооооооо ВСЕ ПАК Е СМЕШНО!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от Isolation
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Аха,а ти какво си очаквала?Лесна си и това е (:.
    всичко друго съм но не съм лесна...нито излезнах с него ..нито му дадох телефона си...тва не е ''лесно''
    "Пуснах му" означава, че си правила секс с него. А това няма как да стане ако не си излизала с него. Ммм... освен ако не е било телефонен секс... ама чакай, ти и телефона не си му дала, значи е било скайп-секс.

Иначе определено нямаш никаква представа как да задържиш интереса на едно момче върху себе си, 'щото бягаш в двете крайности "лесна" (за което не ти стиска всъщност) и "недостъпна" (което го правиш по изключително смешен начин).

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    *Ти*: Какво правиш?
    *Той*: Нищо особено
    *Ти* ( пускаш тема във форум)

Виждаш ли колко абсурдно изглежда?
    \/

Така като гледам момичетата май стават от тъпи по-тъпи. Каква е следващата ти тема? Използвах коламаска сега какво? Сложих си я и после какво? ИЗУМИТЕЛНО!

Град
    ^ Напоследък виждам все повече момичета с подобни аватари. В какво се изразява харесването им? Някаква проява на мазохизъм, търсите внимание или просто си падате по подобни гнусни неща?

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

[/quote]

Иначе определено нямаш никаква представа как да задържиш интереса на едно момче върху себе си, 'щото бягаш в двете крайности "лесна" (за което не ти стиска всъщност) и "недостъпна" (което го правиш по изключително смешен начин).
    [/quote]

Добре как да му го задържа.....интересса

може и да не си лесна, но със сигурност не показваш завидни интелектуални заложби.

за да не е офф: не примемай нещата толкова на сериозно.
    REGGAE BOOM <3

Град
    Добре как да му го задържа.....интересса[/quote]

С ум, интелект, проява на чувство за хумор, добро самочувствие със стабилно покритие.
    Показваш че имаш интерес към него до толкова, че да разбере намека ти, без да ставаш нахална, без да усеща страх в теб и без някакви глупави нагласи. Показваш близост, но и загадъчност. Трябва да го предизвикаш да иска да научи още за теб.

Наистина не знам дали си струва....

For you
    I miss you...

lol

Чакай малко, първо ни питаш нещо пък после ни казваш да не пишем повече >.<

Re: lol

Цитирай Първоначално написано от CyberMeX
    Чакай малко, първо ни питаш нещо пък после ни казваш да не пишем повече >.<
    ми да защото никой не ми отговаря на въпроса..само ме нападат за кво да пишете...кат пишете само глупости

Ама вие големи "приятели" сте, от 2-3 дни, ако ти си му писала първа и той не ти отг, значи не се интересува от теб, не е трудно да го разбереш, или пък може да не е бил на ПС, изчакай да ти отговори, ако не ти отговори, пиши му пак, ако и тогава не ти отговори, повече не се занимавай...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^ Напоследък виждам все повече момичета с подобни аватари. В какво се изразява харесването им? Някаква проява на мазохизъм, търсите внимание или просто си падате по подобни гнусни неща?
    Не знам за другите момичета. Но аз лично съм го сложила с цел. Съвсем отделен е въпросът, че обожавам филми и книги на ужасите. Мозохистичното в случая няма нищо общо с артистично направена картинка. Символизираща баналности от типа на неоравновесени женски, които си причиняват болка и се хвалят с това. Надявам се да съм отговорила на въпроса ти подобаващо.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    fail

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си