- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без любов?
...
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
На колко годинки си е първият ми въпрос?![]()
Първоначално написано от lamer4e7o
~*~момиче~*~
След като не си сигурна, изчакай малко. Има ли нещо в момчето, което да те притеснява?
...
~*~момиче~*~
Еми извикай го на някое спокойно местенце и си поговорете на тази тема, няма нищо страшно, естествено, ако наистина това е истината.
май на първо място иска нещо малко по-различно от чувствата ти.. така че май няма лошо да му кажеш :Д
REGGAE BOOM <3
Еми поговори с него, иначе само ако му отказваш може да си помисли, че му се правиш на недостъпна.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом настоява да го направите... то вероятно иска само секса, щом не настоява да бъде с теб, а само да те изч*ка..
Девствена ли си ?
Говори с него.. ако си признаеш и те отреже значи е поредния който иска само секс.. пък и все пак не е единствения ебаваш му майката и това е![]()
Как го казвате - поредния, който иска само секс - ами на 16 години е човека, какво да иска - брак?
Щом не си готова не го прави, какво толкова има да му мислиш. Колко такива ще има дето ще си искат, това не значи, че за всеки трябва да се чудиш и да питаш други за съвет.
Ако пък ти се иска, чукайте си се без да ти пука - в крайна сметка на тия години няма да се жените, а дали ще ходите месец-два или просто ще си направите кефа няколко пъти според мен е все тая.
Що не започнете да питате кога да ходите да си изчуруликате пиленцата!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ще се отдръпне временно и после ще опита пак
Hostis Honori Invidia
Добре, на 16 си. Не си толкова малка. Прецени си. Лично аз не смятам, че трябва да обичаш някого, за да правиш секс с него.
А защо като не го обичаш не го направиш заради него. Ако бях на негово място щях да се отдръпна честно казано. Ако продължаваш така той ще си намери друга която може и любов да му осигури и секс а ти все още няма да бъдеш сигурно. Какво чакаш?