Моля ви помогнете ми!
Имам рожден ден в неделя,а лицето ми е ужасно.Имам неравности като дупчици няколко малки пъпчици и една/две големи(даже гнойни)...Ползвам кремове,лосиони.Гарниер,Ма ниер...Помагат,но малко.Кажете ми някакви маски,нещо с което да го оправя до неделя,да е гладка и хубава.МОЛЯ ВИ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Паста за зъби върху пъпчиците пробва ли?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Отиди на козметик да ти изчисти добре лицето,но не очаквай кожата ти да стане перфектнаПросто няма как ... Трябвало е да помислиш по-рано за тези неща.
А иначе спокойно може да си сложиш ФДТ и/или пудра и готово.
Момиче, ако с усилия кожата от пъпчива ставаше напълно идеална за 2-3 дни, всички щяхме да сме като холивудските звезди... тези неща изискват много време, някои с години се чудят как да си изчистят лицето, ти за 3 дни... Хубава е идеята да идеш на козметик да те почисти (към 20тина лв. ми взимат на мен), но лошото е, че след почистването кожата ти е зачервена и понякога петната не се махат с дни, та ме е страх, че ще идеш и ще се съсипеш още повече за неделя... трябвало е по-рано да помислиш, наистина... Почиствай си лицето с гел за премахване на себум и след това с тоник, после слагай крем върху пъпките (иначе аз си ги мажа с крем здраве, мн тъпо звучи, но наистина помага, а съм си взимала мазила и за по 20-30 лв, които не са ми действали добре), но за три дни не се надявай на чудо.. Соооори
"Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt
+ 1Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
да,то ако ставаше така.....
Не ми се обиждай,но ти казвам,че лицето ти няма да се изчисти,винаги ще има някакви несъвършенства били малко или много,така,че не се надявай!
Винаги ми е било безкрайно интересно що някои се сещат да си коригират козметичните дефекти непосредствено преди някакво събитие.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
И аз имам в неделя рожден ден
И така де.. както казаха, иди най-добре на козметик да ти изчисти лицето... И профилактично си ходи и си почиствай лицето, вместо да се сещаш в последния момент..
Аз пък баш преди рождения ден много започна да ми се бели лицето.. и изглеждам странно... ама не ми пука ;д
аз на твое място не бих се притеснявала толкова,козметиката върши чудеса БУКВАЛНО http://www.youtube.com/watch?v=ex33w...layer_embedded
направо си е шокиращов хубавия смисъл
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LdpRFFJw0gc
Тоя също бая красив стана накрая.![]()
вместо да използваш такива глупави козметики /преди и аз използвах/ купи си от аптеката - ЗИНЕРИТ ... това е лекарство, в което има цинк и спира пъпките ... Използвах го 1 седмица и имаше видим ефект ... Аз не съм от тези хора които целите чела съм и обсипани в пъпки най много2-3 да имам ... използвай го сутрин и вечер след чисто лице .. намазвай там където имаш пъпчица) пъпките се махат и отоново много ама много рядко се появяват ... Аз съм точно по средата в пубертета и нямам една пъпка на лицето си
) Купи си го ... При мене действа и на много мои приятелки са се спасили от това
) успех и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
![]()
![]()
Или как 2 седмици преди да отидат на море решават, че искат да отслабнат.Първоначално написано от Grommash
![]()