.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Спешно!!

Спешно!!

Моля ви помогнете ми!
    Имам рожден ден в неделя,а лицето ми е ужасно.Имам неравности като дупчици няколко малки пъпчици и една/две големи(даже гнойни)...Ползвам кремове,лосиони.Гарниер,Ма ниер...Помагат,но малко.Кажете ми някакви маски,нещо с което да го оправя до неделя,да е гладка и хубава.МОЛЯ ВИ!!!
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Паста за зъби върху пъпчиците пробва ли?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Отиди на козметик да ти изчисти добре лицето,но не очаквай кожата ти да стане перфектна Просто няма как ... Трябвало е да помислиш по-рано за тези неща.
    А иначе спокойно може да си сложиш ФДТ и/или пудра и готово.

Момиче, ако с усилия кожата от пъпчива ставаше напълно идеална за 2-3 дни, всички щяхме да сме като холивудските звезди... тези неща изискват много време, някои с години се чудят как да си изчистят лицето, ти за 3 дни... Хубава е идеята да идеш на козметик да те почисти (към 20тина лв. ми взимат на мен), но лошото е, че след почистването кожата ти е зачервена и понякога петната не се махат с дни, та ме е страх, че ще идеш и ще се съсипеш още повече за неделя... трябвало е по-рано да помислиш, наистина... Почиствай си лицето с гел за премахване на себум и след това с тоник, после слагай крем върху пъпките (иначе аз си ги мажа с крем здраве, мн тъпо звучи, но наистина помага, а съм си взимала мазила и за по 20-30 лв, които не са ми действали добре), но за три дни не се надявай на чудо.. Соооори
    "Learn from the mistakes of others. You can’t live long enough to make them all yourself. " — Eleanor Roosevelt

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Отиди на козметик да ти изчисти добре лицето,но не очаквай кожата ти да стане перфектна Просто няма как ... Трябвало е да помислиш по-рано за тези неща.
    + 1

Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    + 1

Супер фен Аватара на 4o4ina
    да,то ако ставаше така.....
    Не ми се обиждай,но ти казвам,че лицето ти няма да се изчисти,винаги ще има някакви несъвършенства били малко или много,така,че не се надявай!

Супер фен
    Винаги ми е било безкрайно интересно що някои се сещат да си коригират козметичните дефекти непосредствено преди някакво събитие.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз имам в неделя рожден ден

И така де.. както казаха, иди най-добре на козметик да ти изчисти лицето... И профилактично си ходи и си почиствай лицето, вместо да се сещаш в последния момент..

Аз пък баш преди рождения ден много започна да ми се бели лицето.. и изглеждам странно... ама не ми пука ;д

аз на твое място не бих се притеснявала толкова,козметиката върши чудеса БУКВАЛНО http://www.youtube.com/watch?v=ex33w...layer_embedded
    направо си е шокиращо в хубавия смисъл

Мега фен Аватара на koshtramba
    http://www.youtube.com/watch?v=LdpRFFJw0gc

Тоя също бая красив стана накрая.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

вместо да използваш такива глупави козметики /преди и аз използвах/ купи си от аптеката - ЗИНЕРИТ ... това е лекарство, в което има цинк и спира пъпките ... Използвах го 1 седмица и имаше видим ефект ... Аз не съм от тези хора които целите чела съм и обсипани в пъпки най много2-3 да имам ... използвай го сутрин и вечер след чисто лице .. намазвай там където имаш пъпчица ) пъпките се махат и отоново много ама много рядко се появяват ... Аз съм точно по средата в пубертета и нямам една пъпка на лицето си ) Купи си го ... При мене действа и на много мои приятелки са се спасили от това ) успех и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vrogue
    Цитирай Първоначално написано от LoveChocolate
    + 1
    +

Град
    Провинцията
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Винаги ми е било безкрайно интересно що някои се сещат да си коригират козметичните дефекти непосредствено преди някакво събитие.
    Нали!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Нали!
    Или как 2 седмици преди да отидат на море решават, че искат да отслабнат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си