- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Енергийни напитки?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Какви енергийни напитки пиете (ако пиете) и имат ли ефект върху вас? Споделете мнения.
Аз лично съм опитвал оригинален американски Red Bull, Red Bull вноска, жълт Monster Energy вноска и Armfight вноска.
Оригиналния редбул си каза думата - 20-тина минути след изпиването имах усещане, че мога да тропам хоро с часове. Вносния нямаше никакъв ефект. Monster-a също. Явно в България се продава некачественото производство.
Веднъж в една Billa имаше Армфайтове на мегапромоция и реших да си взема една четворка. По незнайни причини едно кенче от 250 нямаше ефект върху нормалното ми ежедневие. Веднъж праснах едно в 21:00, после в 23:00 заспах като дъска. Но два дена след това изпих едно, преди да отида на фитнес и в резултат вдигах повече от лежанка.
Най-доволен останах от армфайтовете, но те не дават ефект като оригиналния редбул.
Ще ми бъде интересно да прочета вашите мнения както за тези, така и за други марки.

Я бодни една чушка в задника да видиш каква енергия дава
Кво ше рече ор'гинален Ред бул?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Редбул, купен в САЩ и после занесен в България.Първоначално написано от ccdesigns
значи тука ме уцелихтеПил съм вноска редбул -съкс. Аз по принцип не съм чувствителен към стимуланти особено кофеин/таурин. Монстерите- загубена кауза. Всякакви тайгъри майгъри и такива по-ефтинки- пълни лешове. Оригинален монстер от УСА- от тея дето са кенче но не се отварят точно така(немога да го обясня)- те стават г/д. Пил съм кофеин на таблетки... тъпотия.Пил съм амфет- става обаче не е за тренировка.
Пил съм 1.3 dimethylamylamine- лично го препоръчвам- но не превишавайте дозата щото на мен ми е ставало доста лошо. общо взето не се занимавайте с енергийни напитки щото аз от 15 годишен почнах с кафета (стигал съм по 5 на ден) и съм си увредил ЦНС–а безвъзвратно!
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

А за буустероподобни ?

за мен са пълен ташак!-Първоначално написано от DownloadVirus
пил съм нитрикс 2 малки опаковки (1 голяма)
пил съм сайтек - хот блъд -720гр.
сайтек- аттак - 720гр
пил съм Jack3d -10 дози-имах някво много гадно чувство от него не ми понасяше добре.
Сеа в момента пия на PhD Wired- 650 гр е пия го по доза и половина и за сега ми харесва!
Баварец вадя от гараж, после на масаж!
Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Е брат,гледам ся във фитнеса един по 9 месеца ходи,първите 2-3 месеца едвам-едвам,после от 4-5 месеци насам пие креатини,азотни буустери,аминокиселини (за възтановяване) , яде всичко и тн и прогреса му е ОГРОМЕН ... На преса за крака го фуллва 360 кг и прави 10 повторения..На моите години е.

Редбул дава крилаа-а.
Само според мене ли тея напитки са пълни лайна ?
Не...В почти всички енергийни напитки има предимно захар.Оттам нататака си правете изводитеПървоначално написано от ZipFail

Аз съм най-доволен от енерджи уейв като изотони-те е,по принцип кофеин не ми действа,обаче това има толкова грозен вкус че само като пийнеш и откачаш
The time's for sobieski
тия напитки имат само големи реклами, нищо повече ...
а до това, че си вдигал повече от лег е твое внушение .... просто си си вдигнал адреналина
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
red bull и жълтия monster ме дигат
Иначе съм пил shark , pitbull , Upsurd , bulldog , fireball , tiger , може и да има още , но за тези се сещам в момента

Аз па съм пил само един път red bull от супермаркета,ей така да опитам де,вечерта към 8-9 беше,ама нищо не ставаВсе едно пия разредена боза,ама за по 3 кинта

пила съм само Red bull и Power и двете не ми действат

при мене Pitbull-а определено действа...
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
ахахахахахахПървоначално написано от DownloadVirus

A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Пила съм Pit Bull, Shark и Monster. Само Monster-a ми подейства, ама не многоАма като е в такова голямо тенеке остава и да не ти подейства въобще. Честно казано от 3-те само Monster има поносим вкус

Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
За енергия пия черен, или зелен чай.
Понякога и кока-кола.
Всичко останало не ми е нужно.
Кафета, монстъри, булове, палъри... не ми трябват!

Хахаха зелен чай и кока колаПървоначално написано от SomeRandomDude

Точно па и кока кола ще ти даде адската сила

От гледна точка на съдържание на кофеин,може да се приемат като източник на енергия,само не знам защо си ги посочил тях,а си отхвърлил кафетоПървоначално написано от SomeRandomDude

Точно па колата ще ти даде сила,ае стига глупости! Вътре има толкова захар,че инсулина ще играе като луд,къв е смисъла?
Момчето е страшно право. Колата е захар, няма смисъл да се налива.Първоначално написано от DownloadVirus
“Never sneak up on a vampire.”
Казах "понякога" и я пия за освежаване, не за енергия.
Чайовете също. Просто обичам чай.
Въпреки това и трите неща, малко или много, се зачитат за зареждащи с енергия напитки, затова не можех да кажа че изобщо не пия такива.
Иначе не пия нищо енергийно по 2 причини.
1 - Не е естествено. Пазя тялото си.
2 - Намирам го за унизително. Тва е все едно да призная че нямам достатъчно енергия и без тях.