- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дразните ли се от коментиращите в замунда и вбокс?
+Първоначално написано от radeberger
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Във v-box са супер тъпи коментарите в повечето случаи,така че не ги чета.
В замунда се дразня,ако искам да видя някое свястно мнение за някакъв филм/сериал,примерно,а чета само някакви глупости..
В замунда повечето хора са разбрани и пишат свестни коментари , а вбокса явно и възрастта оказва влияние ,но е рядко явление да срещнеш коментар ,който да е повече от три думи.
А иначе не ,не се дразня на коментари просто защото в повечето случаи не ги чета. Нямам време за глупости.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Като ме дразнят, не ги чета. Вече напълно избягвам да чета коментари след клипове и статии, поне в повечето български сайтове.
Не,дразня се от тъпите теми в Teenproblem.
да се дразниш, да мразиш - това си е проява на чувства и разхищение на нерви.. Затова - хич да ви не е.. игнор и дотам.. освен ако не се правите на тролчета и не се опитвате да хейтвате нарочно. Тогава продължавайте..
Аз пък съм хейтър - тегля от арена (там няма толкова "разбирачи"), а във вибокс не съм влизал вече 2 години(В YouTube е истината)
Понякога са дразнещи. В повечето случаи искам да им отговоря , но замунда не ми дава щото нямам достатъчен рейтинг![]()
![]()
Рядко ги Чета ...
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
В началото много ме палеха, бях 7ми клас мисля и тъкмо навлизах в света на социалните мрежи и тем подобни. Много им се връзвах, не съм от хората, които биха си седели и мълчали.
Но се отказах. Трудно е, изтощително е, безсмислено е. Народът е прост и малоумен, а най-страшното е че го съзнава. И не го смята нередно...
Искам бодливата тел пред дома ви
с моята песен да скъсам.
Искам съседа, който се прави
на глух, да възвърне слуха си.