- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Организирани боеве (за момчетата и мъжлета)
SomeRandomDude: Писах ти на лично. Ако можеш ми помогни моля те имам нужда от това за да забравя един стари и много лоши мои спомени. Нека се разберем ако си намерил, но още не си ходил ти предлагам да се видим някъде наживо да погожорим и може заедно да се подготвяме. А ако вече си участвал ми помогни и аз да участвам. Благодаря ти предварително няма да е зле и наживо да се запознаем.
брат без никва подготовка не се ходи на такива места.
щом още не можеш да се отпуснеш да удряш кат хората (а за техниката да не говорим, още на 2рия удар ще си натъртиш я китка, я метакарпална кост) ... и още от сега мислиш, че ще си губещ, ТВА НЕ Е НА ДОБРЕ!
мой личен съвет е да поработиш първо по физическата част на боя, след това на психическата и тогава да мислиш за бой
НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СИ ЗНАЕШ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, НИТО ДА СЕ НАДЦЕНЯВАШ, НИТО ДА СЕ ПОДЦЕНЯВАШ!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Ако някой има някаква информация и иска да помогне скайп ivo__20
kade se organizirat ulichni boewe w sofiq
Това за което ти говориш са улични боеве, на които ходят бойци.
Пича просто търси аматьори с които да се струпа, ала "Боен клуб", там не се ходи за победа![]()
Именно. Да се сблъскаш със страховете си, да се отърсиш от моралните норми, които ти налага обществото. Не за да станеш по-добър в боя, не за да спечелиш, просто да го преживееш. Да не е обвързано с комплекси и кавги, единствено адреналин и бой, след което да си тръгнете и двамата доволни.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох,то едни норми,едни нормииииии! Морал!? Точно морал и точно в България??? Все едно да ревнеш като на умряло.Първоначално написано от Chacho
че ако няма да се биеш за победа, защо изобщо ша се биеш ??? Никога не съм разбирал хора, които просто отчитат дейност, а не се опитват да стигнат върха...Първоначално написано от ZipFail
БИЕШ СЕ ЗА ДА ПОБЕДИШ! Тва е !
...то тва е причината аз да не съм почнал да се състезавам, щото като знам къв съм, ша се наложи да зема световната титла и да я защитя 5-10-20 пъти, за да се сетя да се откажаА ако не я зема, докат я зема ...
![]()
ИГРАЕШ ИЛИ НЕ ИГРАЕШ!
другото, което трябва да знае всеки боец е че
ШАМПИОНИТЕ НЕ СЕ РАЖДАТ, ТЕ СЕ СЪЗДАВАТ!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Свали си филма Fight Club и виж за какво става на въпрос. Не е за победа, просто защото никой няма намерение да става по-добър. Не става на въпрос за бойни умения, а нещо съвсем различно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
За мен е по-важно кой е човека срещу мен. На състезания се играе мръсно, защото всеки се цели за победата. Там има залог и залога е видок. Прекалено сериозно е.
Аз не искам сериозност. Искам нещо за изпускане на парата.
Сещаш ли се?
Искам да се отпусна, да се оттърся от шитовете и да се хвърля с юмруци напред.
Страх има, но и желание има.
Няма как да разбера кое е по-силно ако не опитам.
(:
детска радост ....
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Всеки с разбиранията си
Аз пък смятам че е доста 'детско' да правиш всичко за победата и егото си![]()
Не... неговото също не е детско.
Не знам дали е заради его, или не, но причината също не е важна.
Човека има амбиция и хъс. Това е хубаво нещо.
Знае какъв иска да бъде и действа по въпроса.
Влага страст и усилия в това което прави.
Не мога да не го уважавам за това.
--------
firstdiesel,
Ти си сериозен и устремен в тази насока.
Аз също имам стремежи, но те не са свързани със спорта.
Боя и спорта за мен са просто начин за разпускане от нормалния ми живот.
Е, боя все още не е, но може би ще стане в близко бъдеще.
едит:
Кой беше казал това в подписа ти?
Чувал съм го и преди, но не помня откъде идва.
Момчето е набожно. Затова не ще да удря с пълна сила. Изпратете го в манастира Шао Лин да го обучат на бойни изкуства братята.
Съмнявам се,че с тая ръка 30 санта ако започне спаринги тук и сега,ще отнесе много бой.![]()
![]()
А ти като какъв се явяваш?Първоначално написано от redbul2
Аз ли? Аз съм спец и голям капацитет по всички спортни въпросиПървоначално написано от iLovePussyJuice
Като започнем с фитнеса и свършим с всичко останало. Няма да намериш в тоя форум по-голям разбирач от мен
![]()
Аз съм маркизът на фитнеса и бодибилдинга![]()
Кой е казал че силата ми задължително трябва да е в обиколката ръцете?
Като фитнес разбирач, би трябвало да знаеш че по-голяма обиколка не винаги значи по-силна ръка.
Знаеш го, нали?
Вярно е че вмомента съм много слаб, дори по собствените си стандарти.
Както казах в другата тема - от няколко месеца не се храня редовно (пък освен това и не съм тренирал нищо).
Трябват ми само няколко седмици нормален режим на живот и всичко ще ми е наред.
(:
Но за едно си прав.
Не мога да започна спарингите веднага.
Първо трябва да се възстановя малко.
Благодаря че ми го напомни, въпреки че вече си го знаех.
Това разбира се ни най-малко не пречи да разпитам за бовевте предварително. Така ще знам за какво да се подготвям.
тва на подписа идва от армията на САЩ (морските войски - NAVY) казал го е Уилям Хелси Джуниър по време на ВСВ...
но добре се вписва и в бойните спортове, особено в бокса.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
значи всички шампиони имат детско мислене, така ли ?Първоначално написано от ZipFail
едно нещо почнато ли е трябва да се завърши, няма нищо общо с егото или репутацията ... ако не мислиш да вървиш до края защо изобщо ще започваш ???
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
А защо да ядем като после серем ?
Ако смисъла беше всеки път да побеждавам щях да ходя да си правя спаринга с децата от яслата.
За мен волята и желанието за победа са много по-важни от самата победа. Емоцията от загубата срещу по-силен опонент е много по-важна от победата срещу по-слаб.
Както казах всеки с разбиранията си, не виждам в какво се опитваш да ме убедиш, така че недей си хаби думите![]()
шампион без загуби няма!Първоначално написано от ZipFail
като биеш по-слабите това не те прави шампион!
ама и ти нищо не вдяваш, ама карай ...
if you are arguing with a fool, two fools are arguing in fact.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
firstdiesel, на някои спортът ни е просто хоби и нямаме време да тренираме, за да се изкачваме до върха. Има други области, в които го гоним.
И има разлика в това да се бориш за победата, и да се биеш, за да побеждаваш. Смисълът се губи, ако не даваме всичко от себе си в боя, но когато се обадя на някой да си направим спаринг, не го правя за да победя в нещо. Също така, това ми служи само за разпускане. Ако влагах повече усилия в тренировките, това означава, че мога да влагам повече усилия в задачите по математика и просто съм се разсеял.
Една последна аналогия. Приятно ми е да пия бира, но пия от дъжд на вятър по една-две. Нямам намерение да се наливам редовно, за да мога да държа на пиене.
Как може да влезнеш в този "Fight Club" Определено ме заинтересувахте, идеята е мн добра, ако има такъв в София ще е супер !
Ако имате информация моля пишете ми .
Благодаря предварително .