.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Един въпрос по скоро към момчетата!

Искам да върна жеста на приятеля си, но нямам никакъв опит а искам да му доставя максимално удоволствие, чувала съм за неща, е трябва да го гледаш в очите, да не го лапаш веднага, а да поработиш малко и с ръце. Много ще съм благодарна ако някой ми помогне някак.Относно години той е на 17 а аз на 13, но лично за мен това няма значение аз си го обичам и искам да му доставя удоволствие!

! И АКО МОЖЕ НАПЪЛНО СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ А НЕ ДА СЕ ЕБАВАТЕ С МЕН !

Благодаря предварително!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    За оралната любов чувала ли си?

Да и точно това имам предвид, по скоро може би практически сувет, и предварително се извинявам ако темата се повтаря!

Град
    Някъде там
    „Трябва да знаете, че оралната любов не е просто да лапате члена на партньора си. То е ясно, че в един момент той ще свърши, но е много важно как ще го направите, за да го дарите максимално удоволствие. Има някои стандартни методи обаче, които задължително трябва да изпробвате върху партньора си.

Засмукването. Тази древна техника винаги действа безотказно. В момента на „вакумирането“ на мъжката му гордост може да си поиграете с език върху главичката на члена му.
    С езика по цялата дължина. Помните ли как като дете ближехте сладоледа си. Е, сега може да направите същото, но и на сладоледа ще му хареса. Минете с целия си език от основата до главичката на пениса на партньора си. Някои мъже могат да свържат само по този начин, дори без да правите стандартното движение.
    Обхождане на „ръбчето“. Най-чувствителната част от мъжката гордост е границата между главичката на пениса и основата му. Пробвайте да си поиграете само с тази област като нежно я обхождате кръговидно с език. Резултатът ще е... сещате се.
    Достойна игра с топките. Тези способности не са само за баскетболистките, а за всички нас. Когато обгрижвате интимните му части, никога не забравяйте да се насочите и под тях. Тестисите са особено ерогенна зона, която трябва леко да масажирате или да обхващате с устни, както и областта малко зад тях. Мъжете се възбуждат адски много от нежни целувки и галене в тази област. Само че бъдете много внимателни, защото са много болезнени и веднъж нараните ли ги, няма да ви позволи повече да припарите до тях.

Това са малка част от техниките, които може да използваме, за да направим оралните ласки още по-сладки. Нека сега си споделим малко повече. Може и да научим нещо ново...“

Дано ти е поне малко от полза.

ако може момичетата да споделят личния си опит, а момчетата това което им харесва.

благодаря ти и да попитам, понеже имам обеца на езика вярно ли е че така е по приятно??? или е обратното ?

Град
    Някъде там
    Ами попитай него, ние не може да отговорим, но според мен би било по-хубаво, когато му правиш свирки така и когато го целуваш с език… Лично мен много ме радват обеците на подобни места.

прави повече движения с езика , просто не бъди като шевна машина

Да а и вярно ли е че също така е яко да го лапнеш възможно най-много, и да направиш нещо като вакуум??

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ти не бързай да го лапнеш изцяло,защото можр да ти стане гадно.Дори и за това си трябва тренинг,не може от 1-2 пъти и хоп.

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от roki2011
    Шибайте се яко и да не ви пука.
    Братле, спри да пишеш безсмислици във всяка тема. Виж първо тя какво е питала, а ти какво ѝ отговаряш. Замисли се малко…

Голям фен Аватара на rammstein123
    На 13, с обица на езика и тръгнала да прави свирки.. Накъде отива светът..
    Saatana! Vittu! Perkele!

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от rammstein123
    Така е днешното поколение, но какво да се прави. Все пак сме тук, за да им помагаме…

и лайк с петътъ у глъвъта :Д:Д::Д и като цяло обецата и свирките са си лично моя работа се пак да ли ще го направя на 13 или на 15 се ми е тая
    а лично за тва да не ми стане гадно и ли да се задавя или да повърна свикнала съм от малка си буркам в гърлото ::Д:Д

Град
    Някъде там
    Като цяло получи ли отговори на въпросите си?

Мммм, като цяло, Да )! мс

Град
    Кофата

ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!

GregoryHouse

Важна е нагласата.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Само аз ли не виждам проблем да се прави орална, дори на 13-14 години? Няма рискове от болести (май), няма рискове от нежелана бременност и т.н. Никакви отговорности, просто удоволствие. Не е като секса. Има огромна разлика!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Само аз ли не виждам проблем да се прави орална, дори на 13-14 години? Няма рискове от болести (май), няма рискове от нежелана бременност и т.н. Никакви отговорности, просто удоволствие. Не е като секса. Има огромна разлика!
    На 13 години е дете.. на тези години трябва да лапа сладоледи, не пишки..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Да, дете е, но защо е прието и оралната да е за възрастни? И аз съм против 13-14 годишните да се чукат кат разпрани, защото там вече има много отговорности, а и никой не знае все още какво иска. Но оралната е съвсем различно нещо.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Да, дете е, но защо е прието и оралната да е за възрастни? И аз съм против 13-14 годишните да се чукат кат разпрани, защото там вече има много отговорности, а и никой не знае все още какво иска. Но оралната е съвсем различно нещо.
    Какво му е различното? Ако си над 18 и изнасилиш някое момиче "орално" си е изнасилване.. Орално, анално, вагинално, все е вид секс.. Да прави каквото иска, неин си е живота.. но един ден, като има деца, надали ще й се иска да почнат да лапат от 13 годишни.. щото, разбираш ли, то "не е секс!!!!!" .. /facepalm

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Какво му е различното? Ако си над 18 и изнасилиш някое момиче "орално" си е изнасилване.. Орално, анално, вагинално, все е вид секс.. Да прави каквото иска, неин си е живота.. но един ден, като има деца, надали ще й се иска да почнат да лапат от 13 годишни.. щото, разбираш ли, то "не е секс!!!!!" .. /facepalm
    И Eclipsercho отново победи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си