.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен Аватара на mine

Хотел,къща за гости,апартамент в ОБЗОР !!

Здравейте

Знам, че не е там където трябва да е темата но не можах да открия по правилен раздел.. Извинете ме !!

Ще ходим на море другата седмица, но понеже ще ходим с комшийката пък те са малко финансово затруднени трябва да намерим по-евтин хотел,къща за гости или апартамент !?

Ще можете ли да ми препоръчате някой сайт където има повече избор от хотели или къщи за гости, защото вече погледнах няколко сайта, но никъде няма по-евтино от 20лв на нощувка..

Знам че не ви интересува за проблема на комшийката, но наистина се надявам някой да помогне с намирането на място за нощувка, ако не заключете или изтрийте темата
    .
    грешен раздел
    Cucko0
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип евтините квартири рядко се намират в интернет.Най-добре е като отидете да обиколите и бързо ще си намерите

Град
    Стара Загора
    Тука има няколко оферти за 15 лв на легло Аз от същия сайт си харесах къща за гости, но в Китен.

http://www.nextbgtrip.com/city.php?c=63

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Миналата година ходихме точно в Обзор на сляпо.Какво имам предвид-без резервация,без да знаем въобщи къде точно е,какви са цените и тн.Бяхме улучили седмицата на наплива(така поне казаха).Сигурно сме обикаляли над 2 часа,за да намерим,но има адски много къщи и все 1 ще има особенно,ако сте само 2-те.Проблем ще е ако сте с кола паркирането понеже уличките са си малки и ако няма място за паркиране доста псувни ще отнесете.Ние си намерихме съвсем обикновенна двойна стая,с хладилник,тв,баня,кухненск бокс,собствена тераска и при нужда пералня.Цената на човек беше 11лв.Сещам се,че обявата за свободни стаи беше като се тръгне нагоре след цяяялата уличка със серги след заведението с български ястия на едно магазинче и от там показваха от къде се винава.Беше добре,защото не се виждаше много,много какво става в двора,а плажа беше няма и на 10мин,а беше близко до всякъде.Има и друго място,което има всичко,което ти изброих плюс интернет на цена 15лв(това за миналата година).Ще се поразровя за телефона и ще пиша в темата.Тръгнете и си намерете не е лесно,но зависи кога ще улучиш.Има възрастни жени,които предлагат по 8лв на човек.Стига да не сте претенциозни има милиони избори.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    При нас е 15.На главната сте,близо до морето.Ако те интересува пиши лично съобщение.

По-към края на крайбрежната има една бяла къща между два хотела и точно срещу нея има една друга къща, в която миналата година имаше евтини стаи. Не съм сигурна тази година дали дават обаче. Иначе когато отидете на пазара ще видите едни жени, които държат табелки 'свободни квартири', те сигурно ги дават евтино също

againstyou , как изглежда къщата ви? Питам защото и ние имаме къща в Обзор и може да те познавам
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
    "Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    По принцип евтините квартири рядко се намират в интернет.Най-добре е като отидете да обиколите и бързо ще си намерите
    ^^ и ние така направихме миналата година без резервация отидохме и мога да кажа че сравнително барзо си намерихме квартира

http://bghotelite.com/guest-house-tania.2660_bg
    Мога да гарантирам за хората-адски учтиви, няма да правят проблем за нищо. Не знам дали обаче има места... приятно е, тихо е, и не е чак толкова далеч от морето.

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    По-към края на крайбрежната има една бяла къща между два хотела и точно срещу нея има една друга къща, в която миналата година имаше евтини стаи. Не съм сигурна тази година дали дават обаче. Иначе когато отидете на пазара ще видите едни жени, които държат табелки 'свободни квартири', те сигурно ги дават евтино също

againstyou , как изглежда къщата ви? Питам защото и ние имаме къща в Обзор и може да те познавам
    Еми на 4 етажа,има много яка градина с цветя ..

^ м, май нищо не ми говори Нашата е една бяла, и тя е на четири етажа, точно до морето
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
    Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland

Град
    Несебър ;]
    ^^ Как се казваш ?

Guest
    Хотел може да се намери на място. 2009 бях в Обзор без да резервираме хотели баща ми намери има мн а този в който бяхме беше мнн хубав и не скъп;p

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    ^^ Как се казваш ?
    Казвам се Ясмин, но надали ме познаваш, от много време не съм ходила там

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от infinitypeace97
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    ^^ Как се казваш ?
    Казвам се Ясмин, но надали ме познаваш, от много време не съм ходила там
    Мии значи не се познаваме. : (

Повече от фен Аватара на mine
    Еми ние едва ли ще се обаждаме сега да резервираме.. Просто събирам информация да не стане така че да се върнем на 3тия ден заради паричните проблеми на комшийката (кофти ще е) ..

Пък и защо да не се видя със съфорумника/съфорумничката си
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от aDuHka
    Тука има няколко оферти за 15 лв на легло Аз от същия сайт си харесах къща за гости, но в Китен.

http://www.nextbgtrip.com/city.php?c=63
    Аз знам едно място,в Несебър на 200м. от морето,стая с 2 легла,телевизор,хладилник и санитарен възел за 30 лева на вечер.

Голям фен
    Здравей , аз миналата година ходих в Обзор и за няма и 3 мин вече имахме квартира ..
    Като отидеш в Обзор веднага отиди на гарата (там където спират автобусите) там седят няколко жени ,които предлагат квартири ..
    2ри вариант е на главната улица до пазара ..
    Успех !

Град
    California.*
    Където и да идеш на гарите има едни страхотни възрастни жени с табелки.Може и да си намериш нещо на прилична цена.Един съвет!Оглеждай ги от далече, че като ги знам да отидеш да питаш какво е мястото и се откажеш, как те гонят.Страшно симпатични са ми тия жени!
    “Never sneak up on a vampire.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си