- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Казвате ли молитва преди хранене?
Разбира се, че не.
А трябва ли?
Що за глупости са това?
True story.
Wut?Първоначално написано от mitko8989
![]()
не![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Няма нищо по хубаво да Благодариш за насъщния хляб !!!
На кой да благодариш...? Че ти сам си си го изкарал..?Първоначално написано от LLOYD18
А по темата - разбира се, че казвам молитвата...дори по 3 пъти(свързано със Светата тройца)...
Im back...
Че съм имал тази възможност да го изкарам щото има много хора които нямат тази възможност...може би ще разбереш когато започнеш сам да си изкарваш насъщния с всичките му допълнения към него !!!Първоначално написано от TheMightyNadenica
Ти пак можеш да бъдеш благодарен за това, което имаш и без да казваш молитва на когото и да било.Първоначално написано от LLOYD18
![]()
Да, но в крайна сметка кой ще ми изкара хляба....няма да е Оня....а аз...така че няма на кого да благодаря освен на себе си!Първоначално написано от LLOYD18
Im back...
Не знам как ще благодариш на себе си, като на тебе мама и тати ти изкарват хляба![]()
Молитва-разговор на човека с Бога ...Има молитви и за Благодарност и за Хвалебствие и за Проситба.....така че ако си благодарен Нему значи разговаряте значи се молиш....ако не благодариш значи не разговаряте значи не се молиш за насъщнияПървоначално написано от Concussion
Оня горе ти е помогнал за да изкараш хляба. Той ти е дал късмета. ;дддддд
Нищо,че бачкаш и учиш като луд... той горе ти го дава. Защото има хора,които бачкат и учат като луди, но пак не ядат хляб. А дали това е Бог или случайност (няма случайности) , късмет - ти решаваш.
Така че ако имаш хляб на масата си мисли за тези които нямат и благодари за това че го имаш.Първоначално написано от loveca777
Ееее образно казано...сега те...след време аз! То малко остана!Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Не виждам смисъл в молитвата.
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
И преди секс казвам молитва .
Да му стане , да не се окаже малък/много голям , да не му се спи, да не се окаже, че няма пишка, че не се е къпал.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwww![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Човек трябва да се моли 24/7, както му е навик да диша въздух, така и да му е навик да се моли(което не му пречи да прави други работи)![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Даже му помагаПървоначално написано от Nam3less3
Ти като го казваш - трябва...трябва..трябва......... .....................Ти молиш ли се...?Първоначално написано от Nam3less3
пп Отговора ми е ясен...но да видя колко ще излъжеш...
Im back...
Ама ся сме на фалит малко и не мога да качвам мускулна маса... така че благодаря все пак че има хлябПървоначално написано от LLOYD18
![]()
![]()
значи ти се молиш докато онанираш така ли?Първоначално написано от Nam3less3
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes