- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Казвате ли молитва преди хранене?
Ейййййй само онаниране ти в тиквата бе брат....Първоначално написано от gandalfepi4
брей бе момче! 200 неща написах и само едно ти прави впечатление... да не проектираш нещо?
а иначе тапата сам си призна че е змиедушач
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това до колкото ми се разпростират знанията мисля,че го правят само католиците.![]()
^
Дори да имаше господ, едва ли щеше да мисли постоянно как да ти помогне..
Ти да не би да си влюбена в Аурис?![]()
Винаги си казвам молитвичка преди хранене. С молитвата си благодаря на Спасителя които ме е дарил с хляб,благодарен съм му винаги когато сядам на трапезата.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
А псуваш ли родителите си...? Какво от това? Той СПАСИТЕЛЯ ти е дал ляба!Първоначално написано от commando1
Im back...
Не, но Ironclad и commando1 със сигурност го правят![]()
Винаги човек трябва да си казва молитва преди хранене,защото по този начин се отблагодарява на Господ за дажбата изкарана от труда на човека благодарение на Всевишният. Затова аз винаги си спазва християнският дълг и си казвам молитва преди хранене.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
За съжаление не винаги се сещам, а ТРЯБВА.
"Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)
Да,трябва. Между другото да те поздравя за снимката на профила ти. Много е добра. Национализмът и християнството вървят ръка за ръка.Първоначално написано от Patriot
![]()