- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пренебрегват ли ви заради брат/сестра ви?
Да, и понякога супер много се вбесявам.Даже днес точно това си и стана.Тъй като съм каката и всичко аз отнасям''Той бил по-малкият, на неговия акъл ли съм била, аз съм по-голямата и трябвало да му отстъпвам постоянно''..Ами..да има нещо такова..
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Май не...Ако се случи сама ще си спечеля вниманието, ако го искам де !!![]()
Сама съммм![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Не, никога не са пренебрегвали мен заради сестра ми, или обратното.![]()
и при мен е такаПървоначално написано от marilyn
![]()
vess
Сама съм, но понякога ми се иска да имах по-малък брат/сестра, или по-големи, де. Защото и да си единствено дете не е много хубаво. Всичко се изисква от мен, пък и аз квато съм добричка, всяка моя малка грешка те я забелязват. Имам страх да не ги разочаровам и като цяло е гадно вниманиието им да е насочено към мене само.![]()
Понякога, но не ми пречи-заслужил си го е ... много по-голям от мен е (с 6 години ;д) и е най-якия брат на света![]()
Ноо мисля, че това ще се промени... ще почнат повече на мен, защото отивам самичка в големия град -.-
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
нееееее![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Благодарение на това, че обръщат внимание на брат ми аз си правя каквото искам. Екстра ми е![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нямам брат или сестра, но често ми се е искало. Тези, които имат такива, нека не съжаляват. Като гледам майка ми и баща ми (и двамата имат по 1 брат) винаги имат на кого да споделят и разчитат един на друг.
Аз не...![]()
Имам по-голяма сестра..по-голяма, по-голяма разликата ни е 12 години. Тя никога не е живяла с нас, а с майка й. // сега е момента да кажа,че баща ми има 2 брака тя е от първия, а аз от втория// Когато дойде вкъщи ми става адски неудобно.. взима цялото внимание! Имам чувство, че нея баща ми я обича много повече !Когато е била на моите години е имала ниски оценки - баща ми не й е сакарал колкото на мен
и какво ли не .. благодарение на това си мислих, че ако съм перфектна в училище той ще ме обича повече .. нямам нито една 5-ца вторият срок на 6-ти клас .. ;дд както и даа ее! Хубаво е да имаш по-голяма сестра или брат можеш да споделяш всичко с тях, но в моя случай я виждам 3 пъти в годината макс !
![]()
не![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Случвало се е, но рядко : ))
Ми от време на време пренебрегват брат ми (А е по-малък представете си.) Но в повечето случаи сме наравно... друг е въпроса, че аз изобщо не искам да ми обръщат внимание и гледам да ги изолирам![]()
Ти сама каза, че сестра ти живее с майка й. Според мен баща ти те игнорира, защото все пак не е виждал другото си дете отдавна и просто иска да му се порадва докато не си е тръгнало.Първоначално написано от xXxBabbyxXx
П.С. Съжалявам за спама. И може би не ми искаш мнението, но просто не се сдържах![]()
ДА
В никъв случай. Или поне не са ме пренебрегвали така, че да се ядосам![]()
![]()
Заслужила съм си правото да командоря брат ми и най-хубавото е , че наще ми позволяват да го юркам както си искам( в рамките на нормалното де )
Аз съм по-голямото дете в семейството и родителите ми сякаш обичат повече него..когато бях във 2 клас тогава той се роди и сега сякаш съм невидимаГадно е,но се свиква
![]()
Вниманието е разпределено перфектно м/у мен и брат ми![]()
I'll be your dream, I'll be your wish, I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love ... be everything that you need ... <3
Не.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мен ме пренебрегват заради сестра ми .. винаги има различно отношение от страна на нашите, ама няма какво да се направи
търпи се някак
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм