- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ОТКЪДЕ ИДВА БОГ ?
^ пенисът ми (киркор) е велик!
са ко ше каеш а?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Обувките са ми ВЕЛИКИ(е поне съществуват)!!!Първоначално написано от commando1
Im back...
Стига вече,все пак всеки си има право на мнение.Не можем да променим мнението на човек ей така.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EW2RH_1Lt6Y[/youtube]
Можем...при положение, че няма лично мнение...а просто е робот казано му какво да прави и тн...Първоначално написано от reich
Im back...
Не знам ,представете си пък ние да грешим.Иначе аз това вярвам,че слуша какво са му казали.
Човек видял повече от една гледна точка е по-прав от този не видял нито едната...тоест копиращ...Първоначално написано от reich
Im back...
Макар,че до сега ме беше страх да си го кажа си признавам,че от както чета раздела започнах да се съмнявам дали наистина има Бог някак си доказателствата и теориите за това,че НЯМА Бог са повече и по достоверни от тези,които гласят,че има ...![]()
И все пак вярвам в него дано преди още хора да са се усъмнили да си покаже,че го има и да овладее хаоса,който е завладял света 'щот иначе за к'во ни е създал ако не може да сложи малко ред измежду нас![]()
![]()
HOLY FUCK , SHIT STORM INCOMING
Еми то няма нито 1 доказателство, дори и смешно...което да потвърждава, че има бог...Първоначално написано от UNITED2
Im back...
Ти не разбра ли, че доказателствата нямат значение.. важното е че той въпреки липсата на такива все пак си вярва в него и че скоро ще покаже, че го има, за да овладее хаоса.![]()
Да бе...то точно липсата на доказателства е доказателство, че бог съществува...Първоначално написано от ScarlettS
Im back...
Корана,Библията ?
"Смешни" доказателства мноого....
На мен например са ми смешни тия от сорта на "Исус" се появи над няколко къщи във вид на светещо бяло петно (има клипче)![]()
На домат,новородена коза,брега след едно цунами там някъде на арабски пише "Аллах" и още много смешни |-)
И не съм казал,че Бог ще се появи и ще овладее хаоса,казах,че ми се иска ако наистина го има да сложи ред в света,да се погрижи за съществата,които сам е създал а именно хората...
![]()
Еми библии, корани....не са доказателства, а фантастика!Първоначално написано от UNITED2
Im back...
Библията е доказала пред света че има Бог. Той е истински. Целият свят е създаден от него. А всички съмнения че няма Бог са грешни и са от Сатаната. Всеки които твърди че няма Бог е обладан от дявола и трябва да бъде пречистен в църквата. Но за съжаление в България БПЦ играе ролята на политически клир отколкото на религиозен. Трябва да се възстанови патриаршията в цялостният и вид отпреди комунизма,за да може да работи отново. Трябва да бъдат изградени повече религиозни училища а светските да бъдат затворени,защото не-религиозните светски училища водят до морална и духовна смърт а от там и до физическа такава. Свещенниците трябва да бъдат будители и учители в религиозните училища. Всички деца трябва да учат книгата написана от Бог-Библията като единствената най-велика и най-разумна книга на света.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
^ кой друг мисли че тоя след като си набие една чикия почва да плаче?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Командец,с тебе не може да се спори пич.Всички контра-аргументи насочени към теб са 'от' Сатана и всички в тоя форум сме обладани от Дявола.Не разбираш ли,че си като кон с капаци и блещиш тука квото ти е насадено от църквата и живееш с илюзията,че Библията е най-истинната книга на света?
На фона на толкова много религии и богове,кое ти дава право да твърдиш,че ти си най-прав и че твоята гледна точка е най-точна?
Ами ако ти кажа,че Библията и по-точно Стария завет е еквивалент на религията на шумерите и др. религии,което директно означава,че Библията далеч не е писана от Бог,а от евреите когато са били роби и са имали нужда от духовно стъпало?Помисли си,ако можеш де....и пак пиши![]()
бе кво се хабиш тука, не се ли сещаш че ако историята беше потъгнала малко по-различно точно той ще ти обяснява как титаните от стария завет не са останка от друга религия, как зевс, юпитер и херкулес са три лица на едно и също съзнание и как добрия прометей е бил разпънат за доброто на хората, и как ако не го виждаш злият звяр хадес или плутон (който е аналогичен с луцифер и сатаната от някаква забравена религия наречена... митраизъм) те е обладал?
The Bird of Hermes
Значи Сатаната е по-силен от бог! А бог не става! По твоята логика!Първоначално написано от commando1
Im back...
Нали и аз ще напиша една свещена книга сега,в която ще боготворя котката ми.Знаеш ли колко религии може да се измислят така.
ППАурис,как правиш така в подпса ти да има кадър от песента???
Доказателствата за Бог идват с вярата,колко болни и слаби хора са се излекували с помощта на вярата без лекарства,хапчета и пр. медицински трикове. Стотиците излекувани хора няма как да излъжат по едно и също време за ефекта на вярата. Тоест вярата е толкова силна че може дас промени съдбата на човека. Когато човек се научи да овладява чувствата си и да не си губи времето в излишни емоции които затормозяват мозъка му както е при вас в конкретният случай. Ако по цял ден стоиш пред компа и се чудиш как да докажеш че няма Бог или всичко е измислица на някакви извънземни "сили" е много по полезно и добро за душата ти например да се посветиш в изкуството на вярата,да вършиш нещо което е полезно за твоето тяло. Така хем се образоваш,хем не си затормозяваш акъла с излишни емоции,чувства и пр. глупости. Разума е важен и позитивното отношение към Бога.
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Аз самияt между другото колкото и да не искам да си го признавам също бях болен през 2006 година от гангрена на левият крак причинена от катастрофа и лекарите ми казаха че няма надежда за крака ми и че щели да го декапитират (отрежат). Аз естествено тогава предпочитах да умра отклкото да си дам да ми отрежат крака. И тогава търсех надежда за спасение и я намерих в Християнството,дотогава нищо не знаех за тази религия. Излишно е да ви разправям че започнах да чета Библията и се посветих в тайнствата на христовата вяра,само и благодарение на Бог се излекувах и дори събрах зяпналите от почуда погледи на ошашавените хирурзи които не вярваха че гангрената може да изчезне от само себе си,без лекарства,без терапия и без операции. Постигнах това само с вяра и любов към Бога. И до ден днешен съм му благодарен че ме спаси от гангрената. БЛАГОДАРЯ ТИ БОЖЕ. АМИН!
Надявам се ти наистина да си акаунт на реално вярващ човек,а не фейк на оня дето казаха другите...Щом все повече ми приличаш на фейк
![]()
Мммм...да си чувал за самовнушение...или пък визуализациа...?Първоначално написано от commando1
А и човек може да се лекува без лекарства...примерно чрез водата...и то поне по 2 начина....лекарствата са за контрол и отслабване на масата!
Im back...
Ще ти се да го нямаше нали? Но той е там горе на небето и ни пази колкото и да го отричаме.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Самото твърдение, че е на небето е жалко и смешно! При положение, че е сътворил вселената, да седи постоянно над една невъобразимия брой планети...жалка история!Първоначално написано от commando1
Im back...